Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Перспективи співпраці з найбільшим в південно-східній частині Європи виробником та постачальником сталевих труб ПАТ «Інтерпайп» НТЗ

Директор Дніпровського міського центру зайнятості Юрій Ніколаєв  вчора, 14 листопада відвідав ПАТ «Інтерпайп» НТЗ з метою обговорення нового проєкту Державної служби зайнятості «Консультанта роботодавця» та визначення нових напрямків співпраці з одним із найбільших роботодавців міста Дніпро.

Робоча зустріч розпочалась з перегляду презентації про підприємство, його історію, напрямки виробництва та розвитку такого потужного виробника металевих труб та коліс.

Презентацію проводив  директор з якості та технологій підприємства Дмитро Богдан. Після перегляду презентації Юрій Ніколаєв розповів про розвиток служби зайнятості, нові методи роботи та використання електронних сервісів в діяльності.

«На сьогоднішні день Державна служба зайнятості розвивається та має за мету зробити послуги максимально доступними та зручними в використанні як для роботодавців, так і шукачів роботи!» - зауважив Ю. Ніколаєв.

По завершенню обговорення, керівника міської служби зайнятості запросили переглянути виробничі потужності підприємства, а саме, колісний цех. Протягом екскурсії делегація мала можливість на власні очі побачити процес виробництва залізничних коліс від виплавки сталі до появи готових коліс на складі. Протягом екскурсії Дмитро Богдан розповів цікаві моменти виробництва в 27 етапів.

Завершенням зустрічі була домовленість підписання угоди про співпрацю та роботи в напрямку пошуку, підготовки фахівців різних спеціальностей з використанням нових сервісів.

Інформація підготовлена відділом рекрутингу Дніпровського міського центру зайнятості.