Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Інформація про засідання конкурсної комісії з проведення конкурсів на право оренди об’єктів нерухомого майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста яке відбулося 01.11.2019

Інформація
ДЕПАРТАМЕНТУПО РОБОТІ З АКТИВАМИ ДНІПРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Про результати конкурсу на право оренди об'єктів комунального нерухомого майна

01.11.2019 відбулося засідання конкурсної комісії з проведення конкурсів на право оренди об’єктів нерухомого майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста

За результатами конкурсу по об’єктах оренди вирішено:

1. Частина споруди загальною площею 14,779 кв.м, за адресою: м. Дніпро, "Міст №2 через р. Дніпро в м. Дніпропетровськ", вул. Михайла Коцюбинського - просп. Слобожанський – конкурс вважати таким, що не відбувся.

2. Нежитлове приміщення загальною площею 56,2 кв.м (в т.ч. ганки 13,2 кв.м), 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, вул. Савкіна, 6, блок 8, прим. №1А – укласти договір оренди з Громадянка України Майдик Людмила Павлівна.

3. Нежитлове приміщення загальною площею 70,9 кв.м, підвал, за адресою: м. Дніпро, просп. Олександра Поля, 113 – укласти договір оренди з Фізична особа – підприємець Дороніна Наталія Юріїівна.