Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Інформація про засідання конкурсної комісії з проведення конкурсів на право оренди об’єктів нерухомого майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста що відбулося 25.10.2019

Інформація
ДЕПАРТАМЕНТУ ПО РОБОТІ З АКТИВАМИ ДНІПРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Про результати конкурсу на право оренди об'єктів комунального нерухомого майна

25.10.2019 відбулося засідання конкурсної комісії з проведення конкурсів на право оренди об’єктів нерухомого майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста

За результатами конкурсу по об’єктах оренди вирішено:

1. Частина димової труби та частина покрівлі загальною площею 35,0 кв.м (25,0 кв.м та 10,0 кв.м), за адресою: м. Дніпро, вул. Доблесна, 164 – укласти договір оренди з Приватне акціонерне товариство "Київстар".

2. Нежитлова будівля загальною площею 542,7 кв.м, за адресою: м. Дніпро, вул. Магдебурзького права, 3 (літ. Б-3) – укласти договір оренди з Товариство з обмеженою відповідальністю «ВЕСТА РЕНТ».

3. Нежитлове приміщення загальною площею 75,2 кв.м, підвал, за адресою: м. Дніпро, вул. Авіаційна, 8 – укласти договір оренди з Товариство з обмеженою відповідальністю "Рекламна агенція "Формат+".

4. Нежитлове приміщення загальною площею 78,3 кв.м, 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, вул. Січових Стрільців, 9 (літ В-1, прим. №5) – укласти договір оренди з Приватне акціонерне товариство "АГРА".

5. Нежитлове приміщення загальною площею 190,4 кв.м (в т.ч. ганок 3,3 кв.м), 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, вул. 152-ї Дивізії, 4а, прим. №51 – укласти договір оренди з Фізична особа – підприємець Глущенко Андрій Геннадійович.

6. Частина бетонного майданчику загальною площею 25,0 кв.м, за адресою: м. Дніпро, вул. Березинська, 60 – укласти договір оренди з Приватне акціонерне товариство "Телесистеми України".

7. Нежитлові приміщення загальною площею 30,5 кв.м, 3-й поверх, за адресою: м. Дніпро, вул. Батумська, 13 – конкурс вважати таким, що не відбувся.

8. Частина споруди загальною площею 16,57 кв.м, за адресою: м. Дніпро, "Південний міст через р. Дніпро", вул. Яснополянська - вул. Гаванська – конкурс вважати таким, що не відбувся.