Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади заступника начальника відділу бухгалтерського обліку і звітності та діловодства департаменту громадського порядку і цивільного захисту Дніпровської міської ради

Дніпровська міська рада

Відповідно до ст. 10 Закону України “Про службу  
в органах місцевого самоврядування”

оголошує конкурс

на заміщення вакантної посади

Заступника начальника відділу бухгалтерського обліку і звітності та діловодства департаменту громадського порядку і цивільного захисту Дніпровської міської ради.

Вимоги до конкурсантів:

- вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо- каалїфікацііншм рівнем магістра, спеціаліста;
- стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування або державній службі на керівних посадах не менше 3-х років або при необхідності (виходячи із виконання виконавчим органом основних завдань та функцій) стаж роботи за фахом на керівних посадах в інших сферах управління не менше 3 років;
- знання основ державного управління, економіки та управління персоналом;
- знання українського законодавства у сфері публічних закупівель;
- вільне володіння державною мовою на рівні ділового спілкування та застосування;
- знання основних принципів роботи комп’ютера та відповідних програмних засобів

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають документи:

- заяву про участь у конкурсі;
- особову картку за формою № ТТ2-ДС,\
- автобіографію;
- 2 фото розміром 3x4 см;
- документи про освіту,
- підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;
- паспорт;
- ідентифікаційний код;
- свідоцтво про одруження;
- військовпй квиток (для військово зобов ’язаних);
- декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2018 рік відповідно до Закону України «Про  запобігання  корупції» від 14 жовтня 2014 року   № 1700-VІІ;
- письмову згоду на обробку персональних даних.

Документи приймаються протягом тридцяти календарних днів з дня опублікування оголошення  за адресою: м. Дпіиро, пр. Дмитра Явориііціікогогод 75, каб. 213 тел. 744-30-36.

ВИТЯГ ІЗ ПРОТОКОЛУ  № 26
засідання конкурсної комісії на заміщення вакантних посад
посадових осіб місцевого самоврядування виконавчих органів Дніпровської міської ради

17.12.2019
каб. 520

Присутні:

Голова конкурсної комісії - Кучеренко А. В.
Секретар конкурсної комісії - Пацюк І. В.
Члени конкурсної комісії: Оліферчук Н. О., Молчанова В. Л., Пильченко А. О. 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

Проведення конкурсу на заміщення вакантної посади посадової особи місцевого самоврядування Дніпровської міської ради заступника начальника відділу бухгалтерського обліку і звітності та діловодства департаменту громадського порядку і цивільного захисту Дніпровської міської ради.

Для участі у конкурсі на заміщення вакантної посади заступника начальника відділу бухгалтерського обліку і звітності та діловодства департаменту громадського порядку і цивільного захисту Дніпровської міської рали подала документи  Дробот Аліна Вікторівна.

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 15.02.2002  №169  «Про затвердження порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців» і наказу Головного управління державної служби України від 08.07.2011 № 164 «Про затвердження загального порядку проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад державних службовців»,    зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 28.07.2011 за № 930/19668 та згідно з розпорядженням міського голови від 09.09.2011 № 377-рк «Про порядок проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування у виконавчих органах міської ради» конкурсанту було запропоновано екзаменаційні білети для складання іспиту.

Кандидат отримав такий бал за відповідь на екзаменаційний білет:

Дробот Аліна Вікторівна – 23 бали.

в и р і ш и л и :

Провести перевірку відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від  16.10.2014  №  563 «Про деякі питання реалізації Закону України  «Про очищення влади» та від 25.03.2015 № 167 «Про внесення змін до Порядку проведення перевірки достовірності відомостей  щодо заборон,  передбачених частинами третьою і четвертою статті 1  Закону України «Про очищення влади» та перевірку наявності в Єдиному державному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, відповідно до Порядку перевірки факту подання суб’єктами декларування декларацій відповідно до Закону України «Про запобігання корупції» та повідомлення Національного агентства з питань запобігання корупції про випадки неподання чи   несвоєчасного подання таких декларацій, затвердженого рішенням Національного агентства з питань запобігання корупції 06.09.2016 року № 19.

  1. Рекомендувати Дробот Аліну Вікторівну на посаду заступника начальника відділу бухгалтерського обліку і звітності та діловодства департаменту громадського порядку і цивільного захисту Дніпровської міської ради.

Голова конкурсної комісії - А. В. Кучеренко
Заст. голови конкурсної комісії  - Д .М. Зимна
Члени конкурсної комісії: І. В. Пацюк, Н. Ю. Надха, Н. О. Оліферчук, А. О. Пильченко, В. Л. Молчанова