Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Інформація про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності, які будуть залучені для проведення незалежної оцінки об’єктів комунальної власності для розрахунку орендної плати відбудеться 17.10.2019

ІНФОРМАЦІЯ
Департаменту по роботі з активами Дніпровської міської ради
про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності,
які будуть залучені для проведення незалежної оцінки об’єктів комунальної власності для розрахунку орендної плати

- нежитлове приміщення загальною площею 26,5 кв.м, підвал, за адресою: м. Дніпро, просп. Слобожанський, 54; балансоутримувач – КВЖРЕП Індустріального району.

- нежитлові приміщення загальною площею 171,8 кв.м, підвал, за адресою: м. Дніпро, просп. Олександар Поля, 76; балансоутримувач – КП «Бюро обліку майнових прав та діяльності з нерухомістю» Дніпропетровської міської ради.

- нежитлове приміщення загальною площею 117,7 кв.м, за адресою: м. Дніпро, вул. Володимира Мономаха, 10, прим. №V, підвал; балансоутримувач – КП «Бюро обліку майнових прав та діяльності з нерухомістю» Дніпропетровської міської ради.

- нежитлова будівля з прибудовою загальною площею 79,7 кв.м, за адресою: м. Дніпро, вул. Столярова, 3-К (літ А-1, А`-1); балансоутримувач – КП «Бюро обліку майнових прав та діяльності з нерухомістю» Дніпропетровської міської ради.

- нежитлове приміщення загальною площею 45,1 кв.м, 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, вул. Столярова, 3-Н, прим. №1 (літ. А-1, А`-1); балансоутримувач – КП «Бюро обліку майнових прав та діяльності з нерухомістю» Дніпропетровської міської ради.

- нежитлове приміщення загальною площею 88,4 кв.м, підвал, за адресою: м. Дніпро, вул. Олександра Поля, 96; балансоутримувач – КП «Бюро обліку майнових прав та діяльності з нерухомістю» Дніпропетровської міської ради.

- нежитлове приміщення загальною площею 44,3 кв.м, підвал, за адресою: м. Дніпро, вул. Князя Ярослава Мудрого, 29, прим. №Х; балансоутримувач – КП «Бюро обліку майнових прав та діяльності з нерухомістю» Дніпропетровської міської ради.

- нежитлове приміщення загальною площею 75,0 кв.м, підвал, за адресою: м. Дніпро, вул. Троїцька, 8; балансоутримувач – КП «Бюро обліку майнових прав та діяльності з нерухомістю» Дніпропетровської міської ради.

- нежитлове приміщення загальною площею 295,9 кв.м, підвал, за адресою: м. Дніпро, вул. Робоча, 79; балансоутримувач – КП «Бюро обліку майнових прав та діяльності з нерухомістю» Дніпропетровської міської ради.

- нежитлове приміщення загальною площею 92,2 кв.м, цоколь, за адресою: м. Дніпро, вул. Троїцька, 34, прим. №1-10; балансоутримувач – КП «Бюро обліку майнових прав та діяльності з нерухомістю» Дніпропетровської міської ради.

- нежитлове приміщення загальною площею 59,0 кв.м, підвал, за адресою: м. Дніпро, вул. Троїцька, 34, прим. №І,ІІ; балансоутримувач – КП «Бюро обліку майнових прав та діяльності з нерухомістю» Дніпропетровської міської ради.

- нежитлове приміщення загальною площею 41,13 кв.м ( в т.ч. місця загального користування – 11,83кв.м), 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, просп. Героїв, 17, бл. 1, прим. №41ХХ-нп; балансоутримувач – КП «Бюро обліку майнових прав та діяльності з нерухомістю» Дніпропетровської міської ради.

- нежитлове приміщення загальною площею 9,8 кв.м, 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, вул. Писаржевського, 7, бл. 1, прим. №30,31-нп; балансоутримувач – КП «Бюро обліку майнових прав та діяльності з нерухомістю» Дніпропетровської міської ради.

Наявність об’єктів, що містять державну таємницю – немає.

Дата оцінки – протягом п’яти робочих днів з моменту оплати потенційним орендарем робіт з незалежної оцінки.

Вимогами до претендентів для участі у конкурсі є наявність: відповідної кваліфікації оцінювачів стосовно оцінки об’єкта; досвіду суб’єкта оціночної діяльності у проведенні оцінки майна, зокрема подібного майна; переліку оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна та підписання звітів про оцінку майна та їх особистого досвіду у проведенні оцінки подібного майна.

Учасникам конкурсу потрібно подати конкурсну документацію, яка складається з конкурсної пропозиції та підтвердних документів.

До підтвердних документів належать: заява на участь у конкурсі (за встановленою формою); копія установчого документа претендента; копії кваліфікаційних документів оцінювачів, які працюють у штатному складі та яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про оцінку   майна; письмові згоди оцінювачів, яких буде додатково залучено претендентом до проведення робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна, завірені їхніми особистими підписами; копії сертифіката суб’єкта оціночної діяльності, виданого претенденту Фондом державного майна України; інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним, з незалежної оцінки майна, у тому числі подібного майна тощо).

Претендент подає у запечатаному конверті пропозицію щодо вартості виконання робіт, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт, а також терміну виконання робіт (у календарних днях).

Конкурсна документація подається в запечатаному конверті з описом підтвердних документів, що містяться в конверті. На конверті необхідно зробити відмітку: «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності».

Документи приймаються у відділі діловодства та архівної роботи департаменту по роботі з активами Дніпровської міської ради за адресою: 49000, м. Дніпро, вул. Мечникова, 6, 2-й поверх, приймальня до 15.10.19 (включно) до 13.00.

Конкурс відбудеться в управлінні з питань комунальної власності департаменту по роботі з активами Дніпровської міської ради 17.10.2019 о 12.00 за адресою: 49000,м. Дніпро, вул. Мечникова, 6, 2-й поверх.

За додатковою інформацією звертатися по тел.: (056) 778 27 90.