Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Про підсумки проведення семінару «Інтелектуальна власність як важливий актив сучасного бізнесу. Шляхи набуття прав та їх захисту»

 24  вересня  у  Дніпрі  відбувся  семінар  «Інтелектуальна   власність  як  важливий  актив сучасного бізнесу.  Шляхи   набуття прав та їх захисту». Безкоштовний освітній захід   для представників малого і середнього  бізнесу, адвокатів-   практиків, корпоративних юристів-практиків  організував   департамент правового забезпечення Дніпровської міської   ради у рамках  реалізації інформаційного проєкту «Бізнес-простір Дніпра», започаткованого за ініціативою міського голови Бориса Філатова.

Семінар проводили фахівці патентного бюро «Др. Еміл Бенатов та Партнери» (м. Київ). Серед них і член правління Всеукраїнської асоціації патентних повірених, а також Асоціації правників України Данило Бенатов.

Учасники семінару отримали корисну інформацію з основ інтелектуальної власності, можливостей та стратегій реєстрації прав на торговельні марки, винаходи, промислові зразки та об’єкти авторського права в Україні та за її межами.

Окрему увагу під час проведення заходу було приділено питанням захисту обє'ктів права інтелектуальної власності на митному кордоні України та країн - членів ЄС.

Участь у семінарі взяло майже 80 осіб. По закінченню учасники отримали сертифікати.