Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Фестиваль спорту -2019

21 вересня о 15-00 на Фестивальному причалі ( вул. Січеславська Набережна) -Фестиваль спорту -2019. 

Довідка: 

Це масштабний та видовищний захід - презентація та показові виступи спортивних федерацій, дитячо-юнацьких шкіл та спортивних громадських організацій міста. 

На «Фестивалі спорту-2019» будуть представлені 15 локацій з різних видів спорту та близько 20 показових виступів спортсменів,  які продемонструють свою майстерність.

«Фішка» заходу – живе спілкування містян з федераціями  та спортивними школам міста, де кожний може дізнатися інформацію, розклад занять, задати питання.  Це відбувається завдяки спортивним локаціям з різних видів спорту, які зручно розташуються в районі Фестивального причалу.

Кожна локація презентує свій вид спорту – скелелазіння, американський футбол, велоспорт, жіночий хокей, флорбол, роликовий спорт, жим лежачі, черлідинг, вітрильний спорт. У більшості локацій  містяни та гості нашого міста зможуть безпосередньо прийняти участь та випробувати свої сили.

Локації з видів спорту працюють з 15.00 до 16.30

З 16:00 до 17:30 відбудеться  видовищне спортивне шоу, а саме, будуть представлені яскраві показові виступи спортсменів на татамі  Фестивального причалу.

Приймають участь у виступах, як дорослі так і діти. 

Регламент заходу: 

15.00-16.30 - робота локацій

16.00-17.30 - показові виступи спортивних федерацій та шкіл міста

Захід під гаслом «Дніпро – спортивна столиця» збере близько 5 000 жителів міста, які зможуть переглянути програми більшості федерацій міста.