Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Відкриття нового стадіону та проведення змагань з бігу на 60 м серед учнів закладів загальної середньої освіти Новокодацького району

11 вересня о 15-00 у СШ №54 (провул. Парусний, 3) - відкриття нового стадіону та  проведення змагань з бігу на 60 м серед учнів закладів загальної середньої освіти Новокодацького району.

 

 

Спікери:

-Олександр Шикуленко, заступник міського голови;

-Марина Філатова, голова федерації легкої атлетики м. Дніпро та Дніпропетровській області.

Довідка:

На базі стадіону є футбольне поле 60х40 м, три кругові доріжки по 240 м, 5 прямих доріжок по 80 м. Оснащення стадіону дозволяє проводити шкільні змагання, юнацькі Чемпіонати міста. Біля стадіону розташовано 5 загальноосвітніх шкіл вихованці яких можуть тренуватися на ньому, що дозволить розвивати спорт у школах.

У відкриття стадіону   Ганна Рижикова - бронзова призерка Ігор ХХХ Олімпіади з легкої атлетики, чемпіонка Європи та призерка чемпіонатів світу. Також заплановано виступ зразкового хореографічного ансамблю «Райдуга».

Метою проведення змагань є залучення учнів закладів загальної середньої освіти до занять легкоатлетичним спортом, виявлення та відбір спортивно обдарованих юнаків та дівчат, відбір кращих спортсменів для участі у фіналі чемпіонату міста серед школярі.

У змаганнях візьмуть участь учні 6-8 класів закладів загальної середньої освіти м. Дніпра (№ 141, 143, 96, 106, 97, 132, 54, 42). Склад команд 4 юнаки та 4 дівчинки. Учасники будуть поділені на дві вікові категорії 6-7 класи та 8 класи.

УВАГА! Від’їзд представників ЗМІ від міської ради (шлагбаум) о 14-00.