Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Інформація про засідання конкурсної комісії з проведення конкурсів на право оренди об’єктів нерухомого майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста який відбувся 06.09.2019

Інформація
ДЕПАРТАМЕНТУ ПО РОБОТІ З АКТИВАМИ ДНІПРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Про результати конкурсу на право оренди об'єктів комунального нерухомого майна

06.09.2019 відбулося засідання конкурсної комісії з проведення конкурсів на право оренди об’єктів нерухомого майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста

За результатами конкурсу по об’єктах оренди вирішено:

1. Нежитлове приміщення загальною площею 30,0 кв.м, 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, вул. Панікахи, 53 – укласти договір оренди з Товариство з обмеженою відповідальністю "Незалежна лабораторія ІНВІТРО".

2. Нежитлові приміщення загальною площею 26,9 кв.м, цоколь, за адресою: м. Дніпро, вул. Данила Галицького, 23 – укласти договір оренди з Товариство з обмеженою відповідальністю "Телерадіокомпанія КСК".

3. Нежитлові приміщення загальною площею 66,4 кв.м, 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, пров. Фестивальний, 1 – укласти договір оренди з Товариство з обмеженою відповідальністю "Медичний центр лікаря Ніколаєва".

4. Нежитлове приміщення загальною площею 257,05 кв.м, 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, вул. Бориса Кротова, 15А – укласти договір оренди з Фізична особа – підприємець Пелих Євген Юрійович.

5. Нежитлові приміщення загальною площею 57,4 кв.м, 2-й поверх, за адресою: м. Дніпро, вул. Солідарна, 4 – укласти договір оренди з Громадська організація "Інноваційне майбутнє".

6. Нежитлове приміщення загальною площею 8,7 кв.м, 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, просп. Миру, 18 –конкурс вважати таким, що не відбувся.

7. Нежитлове приміщення загальною площею 28,4 кв.м кв.м, 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, вул. Воскресенська, 2 – укласти договір оренди з Фізична особа – підприємець Чуприна Віталій Анатолійович.