Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Мотиваційна зустріч міського голови Бориса Філатова з учасниками третього масштабного Форуму «Молодь Дніпра 2019»

07 вересня о 15-30  на внутрішньому подвір’ї  Дніпровської міської ради ( просп. Д. Яворницького, 75, внутрішнє подвір’я, намет) – мотиваційна зустріч міського голови Бориса Філатова з учасниками третього масштабного Форуму «Молодь Дніпра 2019». 

Зустріч у форматі «запитання – відповідь»

УВАГА! Орієнтовно о 16-00 підхід до преси міського голови Бориса Філатова.  

Довідка:

Третій форум «Молодь Дніпра-2019» збере понад 400 учасників. Тема цьогорічного форуму – «Відкрита влада». Саме тому місцем проведення заходу обрано будівлю Дніпровської міської ради. Учасниками форуму стануть понад 400 молодих людей, які протягом дня працюватимуть у секціях з експертами за такими напрямами як digital (СММ, медіа і медіа-грамотність, діджиталізація, молодіжні медіа, розробка особистісного бренда та бренда компанії); вибір і маніпуляції (політичні технології, маніпуляції, вибори, аналітичне мислення); безвіз (можливості і гранти для молоді, туризм у Дніпрі, інфраструктура міста); ринкові відносини (бізнес, мотивація, ініціативи, творчість, приклади вдалих стартапів) і відкрита влада (механізми взаємодії громадськості та органів місцевого самоврядування).  

 «Сьогодні молодь – це здебільшого сміливі, креативні, прогресивні люди. Вже третій рік поспіль організовуємо у місті Молодіжний форум. Ідеї, проєкти, які пропонували під час торішніх форумів, – це той двигун, який успішно провадить молодіжну політику у Дніпрі. До нас щороку приїжджають гості з інших міст України, щоб перейняти досвід. А загалом серед цьогорічних учасників будуть студенти, школярі, представники різних молодіжних громадських організацій. Для роботи форуму створимо усі належні комфортні умови. Такі заходи завжди проходять у живому форматі спілкування. Сподіваємося, і цьогорічний майданчик форуму дасть можливість молоді реалізувати свої ідеї. Ми, міська влада, завжди відкриті для діалогу та співпраці. Це доведено вже багатьма спільними проєктами. Тому запрошуємо усіх охочих молодих людей на форум «Молодь Дніпра», – зазначає заступник міського голови Олександр Шикуленко. 

 Рафаель Кіжнер, учасник торішніх форумів, член центру соціального захисту Молодіжної ради Дніпра, зазначив,  –  під час цього заходу у прямому контакті з місцевою владою, профільними управліннями та департаментами мерії маємо можливість реалізовувати проєкти, напрацювання. Серед таких – вже створений і успішно втілений Молодіжний центр, впровадження проєкту «Шкільна рада самоврядування» тощо.

 

«Дуже важливо, що під час таких заходів думки, ідеї, ініціативи молоді не залишаються просто на папері, а дійсно знаходять відгук у керівництва міста. Тобто нас, молодь, чують, до нас дослухаються. Кожен проєкт у рамках молодіжної політики ініційований саме молоддю і реалізовується у співпраці із міською владою, а не навпаки, коли, як то кажуть, спускається згори. Найголовніше – це прямий контакт, діалог і неймовірна швидкість у прийнятті саме тих рішень, які необхідні молоді», – каже  Рафаель Кіжнер.

   Серед експертів форуму «Молодь Дніпра-2019» - Олексій Дубілет, Денис Мінін, Даниїл Ясинський, Анастасія Володченкова та інші.