Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Дніпровська міська рада розглядає можливість придбання автобусів корейського виробництва

30 серпня керівництво департаменту транспорту та транспортної інфраструктури Дніпровської міської ради зустрілося із корейською делегацією підприємців. Розглядалася можливість придбання автобусів для Дніпра корейського виробництва.
«Корея є одним із найбільших транспортних виробників, зокрема й автобусного транспорту. Розглядаємо різні форми співпраці у придбанні та постачанні автобусів до Дніпра. Це може бути кредит, лізинг. Придбання машин містом чи приватним перевізником або у рамках державно-приватного партнерства. Йдеться як про нові автобуси, так і ті, що вже були у використанні. Серед обов’язкових умов – це машини першого класу (на 50 та більше місць) чи середнього (на чи понад 25 місць). Мета одна – покращити якість обслуговування пасажирів на міських автобусних маршрутах, передусім завдяки оновленню рухомого складу машин», – сказав директор департаменту транспорту та транспортної інфраструктури Дніпровської міської ради Ігор Маковцев.
Зі свого боку представники корейської делегації підтвердили своє рішення співпрацювати із Дніпром. У підсумку: Дніпровська міська рада готова нада
вати технічні умови для придбання автобусів, корейська сторона – комерційну пропозицію.