Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Пресконференція на тему « У Дніпрі на офіційному веб-сайті Дніпровської міської ради створений інформаційний веб-ресурс «Бізнес-простір Дніпра» + онлайн презентація сервісу

30 серпня о 10-00 у приміщенні Дніпровської міської ради ( просп. Д. Яворницького, 75,7 поверх, біла зала)- пресконференція на тему « У Дніпрі на офіційному веб-сайті Дніпровської міської ради створений інформаційний  веб-ресурс «Бізнес-простір Дніпра» + онлайн презентація сервісу. Символічно, що цей корисний ресурс відкрито напередодні Дня підприємця, який офіційно відзначається цього року в Україні 1 вересня.

 

 

Спікери:  

 

 

-Артем Павлов, директор департаменту правового забезпечення Дніпровської міської ради;

 

 

-Ірина Журавльова, начальник відділу регуляторної політики департаменту правового забезпечення Дніпровської міської ради

 

 

Довідка:

 

 

За ініціативи міського голови Бориса Філатова Філатова на офіційному веб-сайті Дніпровської міської ради створено новий інформаційний веб-ресурс «Бізнес-простір Дніпра».

 

 

Веб-ресурс «Бізнес-простір Дніпра» започатковано з метою вдосконалення системи взаємодії між владою міста і бізнесом та запровадження сучасних форм інформаційної підтримки підприємництва.

 

 

Завдяки цьому сервісу у режимі онлайн кожен бажаючий може отримати актуальну та систематизовану  інформацію щодо алгоритмів започаткування власної справи; порядку отримання адміністративних послуг та документів дозвільного характеру; електронних сервісів для бізнесу; діючих об’єктів інфраструктури підприємництва у місті; пріоритетних напрямів співпраці суб’єктів господарювання з міською владою в рамках реалізації міських програм та проектів,  тощо.

 

 

Перелік розділів:

 

 

-  Електронна платформа з обговорення проектів регуляторних актів;  Заходи для бізнесу;  Створюємо власний бізнес;  Адміністративні послуги підприємцям; Електронні сервіси для бізнесу; Міська влада пропонує; Місцеві інституції підтримки підприємництва;  Фінансові інструменти для ведення бізнесу; Інвестиційна діяльність; Відкриті дані; Зворотний зв’язок.

 

 

Особливість цього веб-ресурсу полягає у тому, що відтепер підприємці з різним досвідом та напрямками діяльності мають єдиний ресурс, розділи якого відображають основні питання щодо створення, ведення  та розвитку бізнесу,  що значно спрощує  пошук корисної інформації та суттєво економить час. У подальшому передбачається розширити перелік розділів та їх наповнення, наприклад у розділі «Заходи для бізнесу» передбачається розміщувати анонси щодо освітніх бізнес заходів, семінарів та тренінгів за участю представників бізнесу та міської влади, діючих програм щодо  бізнес освіти у місті тощо.

 

 

Розробником веб-ресурсу - департаментом правового забезпечення Дніпровської міської ради передбачено зворотний зв’язок, щоб користувачі мали можливість залишати пропозиції або зауваження. Тому запрошуємо підприємців, науковців та представників громадськості до співпраці та  конструктивного діалогу щодо подальшого вдосконалення веб-ресурсу «Бізнес-простір Дніпра» з метою наповнення його ще більш корисною та різноманітною інформацією.

 

 

Скористатися веб-ресурсом «Бізнес-простір Дніпра» можна  за посиланням  https://dniprorada.gov.ua/uk, головна сторінка офіційного веб-сайту Дніпровської міської ради або знайти його у розділі «Регуляторна політика».