Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Дитяча патріотична гра «Котигорошко- 2019»

24 серпня об 11-00 у парку Шевченко (оглядовий майданчик та паркова зона) - дитяча патріотична гра «Котигорошко- 2019».

Увага! Об 11-00 на оглядовому майданчику парка підхід до преси заступника міського голови Олександра Шикуленка. 

Довідка:

Управління молоді, позашкільної освіти та національно-патріотичного виховання департаменту гуманітарної політики ДМР спільно з Комунальним закладом «Дитячо-молодіжний центр «ЛІДЕР» ДМР проведе дитячу патріотичну гру «Котигорошко» 

Захід присвячений 28-ій річниці Незалежності України та Дню Прапора України.

Мета заходу: патріотичне виховання дітей та молоді Дніпра,  вивчення національних традицій, формування етичних цінностей, виховування любові до рідної мови, шанобливе ставлення до звичаїв і традицій свого роду, формування командного козацького духу.   

Дитяча патріотична гра «Котигорошко» - це культурно-розважальний захід для дітей  та молоді Дніпра, який проходить на міському рівні вже 5 рік поспіль. Гра складається з квесту та розважально-концертної програми. Цього року програма включає в себе 20 локацій. Кожна команда обирає на осліп собі 5 станцій, за якими прописується маршрут. Після офіційного відкриття гри команди стартують та проходять свої маршрути. 

Під час свята на гостей заходу чекає:

  • концертна програма;

  • конкурси;

  • подарунки;

  • лаунж-зона для відпочинку;

  • частування варениками.

На святі всі зможуть поринути у атмосферу українських звичаїв. По закінченню, після підрахунку балів, на команди чекає нагородження. За 1 місце переможці дитячої патріотичної гри «Котигорошко» отримають Кубок «Котигорошка». Особливу відзнаку отримають команди , які займуть 2 і 3 місця. Всі учасники гри - цінні подарунки від управління молоді, позашкільної освіти та національно-патріотичного виховання департаменту гуманітарної політики ДМР.

 

К.о. Десятерик Христина   (063) 506 77 51