Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Сімейний забіг «Dnipro Vyshyvanky Run»

24 серпня о 9-00 на Фестивальному причалі (вул. Січеславська Набережна) - сімейний забіг «Dnipro Vyshyvanky Run». Дрес-код – вишиванки.

УВАГА! О 8-45 біля стартової арки підхід до преси заступника міського голови Олександра Шикуленка та організатора «Dnipro Vyshyvanky Run» Світлани Ліщинської. 

Довідка:

Нині на забіг зареєструвалося 300 учасників, серед яких і діти з особливими потребами.

Забіг входить до Start Dnipro League і низки міських заходів, присвячених Дню незалежності і проходить у рамках програми міського голови Бориса Філатова «Дніпро- спортивна столиця» 

Дистанції для дорослих: 

  • 2,5 км, 5 км, 10 км; 

  • естафета 3х300 м. 

Для юних учасників передбачені:

  • 100 м (від 3 до 6 років); 

  • 500 м (від 7 до 10 років); 

  • 1000 м (від 11 до 14 років).

А ще для дітей і дорослих–  «Козацькі перегони». Це не тільки командне змагання для справжніх козаків та козачок, а й веселий творчий конкурс для сім’ї та компанії друзів. Кожна команда повинна буде подолати спеціальну смугу перешкод. Щоб випередити своїх супротивників та виграти призи від партнерів заходу, потрібно  продемонструвати швидкість, силу, спритність і витривалість. Заплановано естафети у шароварах, біг з коромислом тощо. А дівчата під час ліплення вареників на швидкість доведуть, що дніпрянки – найкращі господині! Заробити додаткові бали можна буде заспівавши українську народну пісню, розповівши вірш чи станцювавши запальний гопак. 

К.о. Світлана Ліщинська +38 (098) 064 02 14

email: [email protected]

www.startdnipro.com