Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Акція «#СпільнаНезалежність» до Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України

23 серпня о 14-00 на Європейській площі та на Фестивальному причалі (вул. Січеславська Набережна) - акція «#СпільнаНезалежність» до Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України. Представники Молодіжної ради Дніпра роздаватимуть на двох локаціях  мешканцям міста прапорці України та новостворений комікс «Моя незалежність», який ілюструє цікаві історичні події за часи незалежності нашої держави.

 

 

УВАГА! О 14-00 на Європейській площі підхід до преси заступника директора департаменту-начальника управління молоді, позашкільної освіти та національно-патріотичного виховання Дар’ї Білої.

 

 

Довідка:

Акція проводиться за підтримки управління молоді, позашкільної освіти та національно-патріотичного виховання департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради.

Представники Молодіжної ради Дніпра роздаватимуть на двох локаціях всім мешканцям міста прапорці України та новостворений комікс «Моя незалежність», який ілюструє цікаві історичні події за часи незалежності нашої держави.

Слоганом акції є «Незалежність для всіх різна, але для нас, українців, вона – одна!». 

Окрім цього, підготовлені невеликі коробки з подарунками, які будуть відправлені молоді міст України. Подарунки є символічними для нашого міста-у коробці буде привітальна листівка, печиво «Дніпро», примірник Конституції та прапорець України.

Головним атрибутом посилки буде саме печиво, адже до нього буде прикладено оригінальну інструкцію, яка допоможе «відчути атмосферу міста».