Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Інформація про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності, які будуть залучені для проведення незалежної оцінки об’єктів комунальної власності для розрахунку орендної плати що відбудеться 08.08.2019

ІНФОРМАЦІЯ
Департаменту по роботі з активами Дніпровської міської ради
про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності,
які будуть залучені для проведення незалежної оцінки об’єктів комунальної власності для розрахунку орендної плати

- частина кабельного коробу під тротуарною частиною споруди «Міст №2 через р. Дніпро в м. Дніпропетровськ» загальною площею 14,779 кв.м, за адресою: м. Дніпро, вул. Михайла Коцюбинського – просп. Слобожанський; балансоутримувач – КП «Управління по ремонту та експлуатації автошляхів» Дніпровської міської ради.

- нежитлові приміщення загальною площею 117,5 кв.м( навіс літ.Д-1 – 48,5 кв.м, навіс літ.І-1 – 45,0 кв.м, будівля літ.Ж-1 – 24,0 кв.м), за адресою: м. Дніпро, пров. Самаркандський, 12; балансоутримувач – КП «Жилсервіс-2» Дніпровської міської ради.

 - нежитлові приміщення загальною площею 258,2 кв.м, 2-й та 3-й поверхи, за адресою: м. Дніпро, просп. Дмитра Яворницького, 88А; балансоутримувач - КП «Жилсервіс-2» Дніпровської міської ради.

- нежитлове приміщення загальною площею 205,48 кв.м, підвал, за адресою: м. Дніпро, просп. Слобожанський, 70 А; балансоутримувач – КВЖРЕП Індустріального району.

- нежитлові приміщення загальною площею 36,2 кв.м, 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, бульвар Слави, 21, прим. №103,104; балансоутримувач – КП «Бюро обліку майнових прав та діяльності з нерухомістю» Дніпровської міської ради.

- нежитлове приміщення загальною площею 167,9 кв.м, 1-й поверх , за адресою: м. Дніпро, просп. Слобожанський, 15; балансоутримувач – КП «Бюро обліку майнових прав та діяльності з нерухомістю» Дніпровської міської ради.

- частина кронштейнів (за перильним огородженням) по низовій стороні штучних споруд «Південний міст через р. Дніпро» та «Естакада через під`їздні шляхи ПДТЕС» загальною площею 16,57 кв.м, за адресою: м. Дніпро, вул. Яснополянська – вул. Гаванська; балансоутримувач – КП «Управління по ремонту та експлуатації автошляхів» Дніпровської міської ради.

- нежитлове приміщення загальною площею 51,6 кв.м, 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, ж/т Тополя-2, 40; балансоутримувач – КП «Бюро обліку майнових прав та діяльності з нерухомістю» Дніпровської міської ради.

- нежитлове приміщення загальною площею 146,7 кв.м, 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, просп. Богдана Хмельницького, 133; балансоутримувач – КП «Бюро обліку майнових прав та діяльності з нерухомістю» Дніпровської міської ради.

- нежитлове приміщення загальною площею 12,3 кв.м, 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, просп. Мануйлівський, 29; балансоутримувач – КЗ «Міська клінічна лікарня №9» Дніпровської міської ради.

- нежитлові приміщення загальною площею 293,42 кв.м( в т.ч. 193,0 кв.м – стаціонарне перебування пацієнтів), 6-й поверх, за адресою: м. Дніпро, вул. В. Антоновича, 65; балансоутримувач – КЗ «Дніпровське клінічне об`єднання швидкої медичної допомоги» Дніпровської міської ради.

- частина даху ТРП загальною площею 9,5 кв.м, 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, вул. Кожем`яки, 2; балансоутримувач – КП «Теплоенерго» Дніпровської міської ради.

- нежитлові приміщення загальною площею 14,4 кв.м, 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, Вокзальна, 6; балансоутримувач – КП «Бюро обліку майнових прав та діяльності з нерухомістю» Дніпровської міської ради.

- нежитлове приміщення загальною площею 119,1 кв.м, 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, просп. Богдана Хмельницького, 118а; балансоутримувач – КП «КСК «ШИННИК» Дніпровської міської ради.

Наявність об’єктів, що містять державну таємницю – немає.

Дата оцінки – протягом п’яти робочих днів з моменту оплати потенційним орендарем робіт з незалежної оцінки.

Вимогами до претендентів для участі у конкурсі є наявність: відповідної кваліфікації оцінювачів стосовно оцінки об’єкта; досвіду суб’єкта оціночної діяльності у проведенні оцінки майна, зокрема подібного майна; переліку оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна та підписання звітів про оцінку майна та їх особистого досвіду у проведенні оцінки подібного майна.

Учасникам конкурсу потрібно подати конкурсну документацію, яка складається з конкурсної пропозиції та підтвердних документів.

До підтвердних документів належать: заява на участь у конкурсі (за встановленою формою); копія установчого документа претендента; копії кваліфікаційних документів оцінювачів, які працюють у штатному складі та яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про оцінку   майна; письмові згоди оцінювачів, яких буде додатково залучено претендентом до проведення робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна, завірені їхніми особистими підписами; копії сертифіката суб’єкта оціночної діяльності, виданого претенденту Фондом державного майна України; інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним, з незалежної оцінки майна, у тому числі подібного майна тощо).

Претендент подає у запечатаному конверті пропозицію щодо вартості виконання робіт, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт, а також терміну виконання робіт (у календарних днях).

Конкурсна документація подається в запечатаному конверті з описом підтвердних документів, що містяться в конверті. На конверті необхідно зробити відмітку: «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності».

Документи приймаються у відділі діловодства та архівної роботи департаменту по роботі з активами Дніпровської міської ради за адресою: 49000, м. Дніпро, вул. Мечникова, 6, 2-й поверх, приймальня до 06.08.19 (включно) до 13.00.

Конкурс відбудеться в управлінні з питань комунальної власності департаменту по роботі з активами Дніпровської міської ради 08.08.2019 о 12.00 за адресою: 49000,м. Дніпро, вул. Мечникова, 6, 2-й поверх.

За додатковою інформацією звертатися по тел.: (056) 778 27 90.