Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Інформація про результати засідання конкурсної комісії з проведения конкурсів на право оренди об’ектів нерухомого майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста що відбулося 19.07.2019

ІНФОРМАЦІЯ
ДЕПАРТАМЕНТУ ПО РОБОТІ З АКТИВАМИ ДНІПР0ВСЬКОЇ MICЬKOЇ РАДИ ПРО РЕЗУЛЬТАТИ КОНКУРСУ НА ПРАВО ОРЕНДИ ОБ’ЄКТІВ КОМУНАЛЬНОГО НЕРУХОМОГО МАЙНА

19.07.2019 відбулося засідання конкурсної комісії з проведения конкурсів на право оренди об’ектів нерухомого майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста.

За результатами конкурсу по об’єктах оренди вирішено:

1. Нежитлове приміщення загальною площею 34,0 кв.м (з урахуванням місць загального користування), 1-й поверх, за адресою: м. Днніро, просп. Богдана Хмельницького, 142 - укласти договір оренди з Приватне підприємство «Віксан Груп».

2. Нежитлове приміщення загальною площею 18,3 кв.м, 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, вул. Велика Діївська, 42 - укласти договір оренди з Товариство з обмеженою відповідальністю "Центр навчання молодi "Лідер".

3. Частина зовнішньої поверхні димової труби площею 3,0 кв.м та частина зовшшньої поверхні стіни будівлі 17,0 кв.м загальною площею 20,0 кв.м, за адресою: м. Дніпро, вул. Решетилівська, 16А - укласти договір оренди з Товариство з обмеженою відповідальністю "лайфсел".

4. Нежитлове приміщення загальною площею 14,0 кв.м, 2-й поверх, адресою: м. Дніпро, пров. Фестивальний, 1 - укласти договір оренди з Фізична особа - підприємець Штойко Ірина Віталіївна.

5. Нежитлове вбудоване приміщення приміщення загальною площею 5,37 кв.м, 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, вул. Ламана, 4 - укласти договір оренди з Фізична особа - підприємець Саєнко Дмитро Вікторович.