Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Дніпровські спортсмени стали переможцями та призерами чемпіонату світу з воднолижного спорту серед юніорів 

7 липня в Канаді завершився чемпіонат світу з воднолижного спорту серед спортсменів до 21 року. Дніпровські спортсмени, вихованці комунального позашкільного навчального закладу "Дитячо-юнацька спортивна школа з воднолижного спорту та вейкбордингу" Дніпровської міської ради Данило Фільченко, Алекс Самойлов, Дамір Філаретов, Станіслава Просвєтова успішно виступили під час змагань. 

Данило Фільченко став чемпіоном світу у фігурному катанні. Спортсмен встановив новий світовий рекорд у категорії до 21 року, набравши 11 520 очок. Також Данилу вдалося завоювати срібну нагороду в стрибках з трампліну.

Алекс Самойлов виборов дві бронзові медалі – у фігурному катанні та багатоборстві. Станіслава Просвєтова встановила новий особистий рекорд у стрибках з трампліну з результатом 43,5 м. Вона увійшла в топ-4 у фігурному катанні та в топ-6 у багатоборстві. Наймолодший учасник змагань Дамір Філаретов увійшов у топ-9 у «фігурах». 

У загальному заліку збірна України, яку представляли дніпровські спортсмени, виборола командне 3 місце, поступившись командам із Канади та Великої Британії. 

Вітаємо спортсменів із вдалим виступом!