Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Комунальні служби Дніпра цілу ніч ліквідовували наслідки негоди. Роботи тривають

У Дніпрі продовжують ліквідувати наслідки негоди, котра вирувала в місті ввечері 2 липня. Шквальний вітер обвалив близько 130 дерев, вивів з ладу загалом десять трамвайних і тролейбусних маршрутів. Пошкоджено також декілька зупинок громадського транспорту. Комунальні служби міста працювали всю ніч. Роботи тривають і донині. Привести місто до ладу після буревію в мерії планують до кінця дня.

«Наші аварійні бригади працювали до ранку. Станом на дванадцяту дня відновлено майже всі мережі енергопостачання та ті, що необхідні для руху електротранспорту. До ранку розчистили всі проїзні дороги. Нині комунальні служби ліквідують наслідки у вигляді опалого гілля та демонтують зруйновані елементи», – зазначив заступник міського голови Дніпра Бориса Філатова у коментарі журналістам 3 липня.

Так, за словами Михайла Лисенка, в деяких будинках опалі гілки пошкодили дощові стоки та горища, однак масштабних пошкоджень не було. Водночас на житломасиві Тополя падіння дерева спричинило відсутність водопостачання. Проблему буде усунуто до кінця доби. Крім цього, власники чотирьох автівок, пошкоджених гіллям, вже звернулися до міської ради. «Ми сказали, які документи необхідно скласти для звернення до комісії, котра займається відшкодуванням таких збитків», – додав заступник мера Дніпра. Від негоди постраждали двоє людей. Наразі відомо, що вони відмовилися від госпіталізації.