Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Відкриття першого в Дніпропетровській області Регіонального Молодіжного Центру закладів професійної освіти

26 червня о 13-00 у приміщенні Дніпровського Центру професійно-технічної освіти (вул. Алтайська, 6а) - відкриття першого в Дніпропетровській області Регіонального Молодіжного Центру закладів професійної освіти.

 

 

Відкриття Центру стало можливим завдяки Бюджету участі.

Довідка:

Проект «Молодіжний простір для учнів ПТНЗ м. Дніпро» було створено та подано за ініціативи учнів закладу на третій етап Бюджету участі у 2018 році, після проведення народного голосування проект посів 5 місце, на його реалізацію було виділено 193 180 грн з міського бюджету.

Молодіжний Центр буде загальнодоступним – тут створено можливості для  отримування неформальної освіти не тільки для учнів закладу, а й для всіх школярів району.  У Центрі планується постійно проводити  тренінги, семінари, консультації та розважальні заходи, у відвідувачів буде можливість вільного  використання  комп’ютерної техніки.

 Молодіжний центр стане і майданчиком обміну досвідом між закладами професійної освіти з впровадження сучасних підходів отримання  робітничих навичок.

Нагадуємо, що Бюджет участі впроваджується у Дніпрі третій рік. З 21 червня по 21 липня проводиться прийом проектів 4 етапу. Проекти-переможці 4 етапу будуть реалізовані у 2020 році. На відповідні цілі передбачено 31 млн. грн.

Всі хто бажає подати проект та взяти участь у 4 етапі мають змогу звернутись до співробітників департаменту за консультацією та отримати змістовне роз’яснення щодо правил подання проектів (тел. 791-11-95, е-mail  [email protected]).