Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Чемпіонат України з велосипедного спорту на шосе в індивідуальній гонці на час та відкритий чемпіонат Дніпропетровської області –«Gran Fondo Dnipro Race»

16 червня о 9-00  на вертолітному майданчику ( м. Дніпро, ділянка об’їзної дороги «Південний обхід»- старт; 13-й км об’їзної дороги – фініш ) – чемпіонат України з велосипедного спорту на шосе в індивідуальній гонці на час та відкритий чемпіонат Дніпропетровської області –«Gran Fondo Dnipro Race».

Довідка:

У всеукраїнському змаганні з велосипедного спорту на шосе візьмуть участь 120 спортсменів у віці від 19 до 75 років, кожен у своїй віковій групі. Дистанція яку мають подолати учасники складає 155 км із загальним набором висоти 1100м по вертикалі - горбиста з рівнинними частинами місцевість. Маршрут буде мати 10 підйомів довжина яких від 200 метрів до 800 метрів

«Велоспорт - це для всіх»! - під цим гаслом проводяться велосипедні змагання в багатьох країнах світу в аматорському дивізіоні - UCI Gran Fondo World Series. Цей дивізіон об'єднує всіх любителів велосипедного спорту.