Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Відкриття чемпіонату міста зі спортивної гімнастики

1 червня о 10.30 за адресою: вул. вул. 6ї Стрілецької Дивізії, 27 (СК «Славутич») – відкриття чемпіонату міста зі спортивної гімнастики. Змагання з гімнастики спортивної проводяться у дві  зміни у дівчат та хлопців. У змаганнях приймуть участь понад 100  спортсменів: (30 дівчат та 70 юнаків) юнацьких та дорослих розрядів ( третій, другий, перший ).

Гімнастика спортивна сприяє розвитку координації, сили, спритності, гнучкості, витривалості.

У Дніпрі гімнастика спортивна існує 35 років. За період роботи було виховано багато майстрів спорту, кандидатів у майстри спорту та масових спортивних розрядів. Учні школи приймають активну участь у міських  спортивних показових виступах. У міській дитячо-юнацькій спортивний школі з опорних видів спорту працюють тренери з вищою спеціальною освітою, мають першу та другу спортивну категорію.

Переможці, призери змагань нагороджуються почесними грамотами та медалями.

 

Чоловіча гімнастика включає шість виступів ( опорний стрибок, бруси, вільні вправи, кільця, поперечина, кінь/махи), жіноча гімнастика включає чотири виступи (Бруси, вільні вправи, опорний стрибок, колода). Переможець визначається за сумою балів шести(у чоловіків), та чотирьох (у жінок) знарядь.