Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Старт найпопулярнішої події велосипедистів «Велодень 2019»

25 травня о 12-00 на Фестивальному причалі (вул. Набережна Січеславська) – старт найпопулярнішої події велосипедистів «Велодень 2019».

УВАГА! Об 11-45 ( у центрі сходів, які ведуть до кулі бажань) – підхід до преси заступника міського голови Олександра Шикуленка; голови "Дніпровської федерації спортивного туризму"Максима Семенова.

Довідка:

Місце проведення: Фестивальний причал (старт) – вул. Січеславська Набережна – Тунельна балка (фініш).

25 травня 2019 року в Дніпрі - найпопулярніша подія велосипедистів - Велодень!

Велодень, це свято всіх учасників велоруху, а велорух це не тільки спорт, радість і здоров'я окремо взятого велосипедиста. Це чисте повітря, свобода і здоров'я наших дітей і онуків!

А ще в цьому році у Велодня ювілей! Адже зародилося це свято-акція у місті з громадянської акції "День поваги до велосипедистів" і сталося це рівно 15 років тому в 2004 році!

Організатори заходу постаралися зробити цей день особливим! На гостей та учасників свята  чекають не тільки гарячі змагання та цікаві конкурси, а й безліч сюрпризів і подарунків від партнерів Велодня 2019!

Мета фестивалю:  популяризація та розвиток здорового, активного способу життя, велоспорту і велотранспорту в м. Дніпро.

25 травня, об 11:00, у комунальному позашкільному закладі «Спеціалізована дитячо-юнацька школа олімпійського резерву № 6» Дніпровської міської ради стартує чемпіонат Дніпра-Дитяча ліга з дзюдо серед юнаків і дівчат 2007 року народження.

УВАГА! Аби вчасно дістатися до місця проведення заходу, зважайте на перекриття руху!