Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Святкування Міжнародного дня сім’ї та Тижня подружжя в Україні- родинна хода «Всі разом – за сім'ю» у супроводі двох оркестрів

18 травня о 10-00 на площі Героїв Майдану розпочнеться святкування Міжнародного дня сім’ї та Тижня подружжя в Україні- родинна хода «Всі разом – за сім'ю» у супроводі двох оркестрів. Люди рухатимуться від площі Героїв Майдану проспектом Дмитра Яворницького до Центрального міського дитячого парку імені Лазаря Глоби.

О 12-00  у Центральному міському дитячому  парку імені Лазаря Глоби (в районі сцени, місце зимової ялинки) -відбудеться офіційне відкриття  свята – «Фестиваль сім’ї».

Довідка:

Родинна хода, 100-кілограмовий пиріг і лотерея: У Дніпрі до Дня сім’ї проведуть великий фестиваль. Цієї суботи, 18 травня, у Дніпрі відбудеться масштабне свято – «Фестиваль сім’ї».  Свято має соціально-культурне спрямування. Його організували оргкомітет «Руху Реформації», Коаліція громадських організацій, Рада християнських церков Дніпра (8 конфесій) за підтримки Дніпровської міської ради. «Відзначати Міжнародний день сім’ї у Дніпрі стає доброю традицією. Дуже важливо, що ініціатива святкування належить громадськості та громадським організаціям. Дніпровська міська рада завжди підтримує такі чудові починання, адже ми розуміємо, що сім’я – це основа суспільства, держави та міста зокрема. Відзначаючи це свято, ми ще раз нагадаємо великій дніпровській родині про важливість інституту сім’ї», – зазначає директор департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики ДМР Артем Нідєлько. Свято розпочнеться о 10:00 із родинної ходи «Всі разом – за сім'ю», яка стартує з площі Героїв Майдану. У ній візьмуть участь представники громадських організацій, благодійних фондів, релігійних громад, а також сім’ї та гості міста. За словами голови оргкомітету Сергія Амеліна, ходу супроводжуватимуть 2 оркестри. «Ми запрошуємо всіх разом з родинами взяти участь у святі «Фестиваль сім’ї». Такий захід ми проводимо вже другий рік поспіль і хочемо наголосити на тому, що міцна сім’я – це успіх, це міцна країна. Приходьте 18 травня на парад сімей, а потім до парку імені Лазаря Глоби, де на всіх учасників чекатиме велика цікава програма. О 12:00 розпочнеться відкриття фестивалю з чотирьох спільних молитов від священиків різних конфесій. Потім можна буде переходити до багатьох локацій, які ми підготували до цього свята. Це – шоу-програма для дітей і дорослих, ігрові зони, творчі майстер-класи, силові змагання «Супер тато», квест «Цінності сім'ї», лекторій для батьків, індивідуальні консультації психологів і багато іншого», – розповів Сергій Амелін. Родзинкою свята «Фестиваль сім’ї» будуть 100-кілограмовий сімейний пиріг і лотерея з розіграшем цінних призів.

План «Параду Щасливих родин»:

9:30 – Збір на площі Героїв Майдана, Військові оркестри ЗСУ та Національної Гвардії України, інсталяція Рушника Щасливих сімей, яким було встановлено рекорд України у 2016 р.

10:00 – початок побудови колони

11:15 – Парад за маршрутом

12:00 – Колона заходить у парк на урочисте відкриття свята.

Телефон для довідок 050-955-36-15