Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Старт легкоатлетичної естафети, присвяченої Дню пам’яті

18 травня о 9-45  біля Театру опери та балету, ( пр. Д. Яворницького, 72А)- старт легкоатлетичної  естафети, присвяченої Дню пам’яті (була перенесена з 9 травня у зв’зку з погодними умовами)

УВАГА! О 9-30  (біля зони старту) – підхід до преси заступника міського голови Олександра Шикуленка,  Президента федерації легкої атлетики Дніпропетровської області та міста Дніпро   Марини Філатової.  

Довідка:

У змаганнях візьмуть участь учні загальноосвітніх шкіл, ліцеїв, гімназій, училищ, студенти вищих навчальних закладів та любителі бігу (200 учасників) Спортсмени будуть змагатися на 12 етапах (6 жіночих і 6 чоловічих). Траса: по проспекту Яворницького від вул. Мостова до площі Героїв Майдану. Старт і фініш на майданчику біля Театру опери та балету.

Вперше легкоатлетична естафета стартувала 25 жовтня 1944 року за ініціативою газет "Зоря" і «Дніпровська правда».  В естафеті тоді взяли участь більше 15 тис. людей.

К.о.Зайченко Олег Миколайович  -виконавчий директор федерації легкої атлетики Дніпра (067 636 59 64); Гречана Марія Сергіївна – представник від управління спорту (066 310 13 87)