Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Фестиваль спорту «Дитяча легка атлетика за міжнародною програмою IAAF»

12 травня об 11-00 на Фестивальному причалі (вул. Січеславська Набережна)-  Фестиваль спорту «Дитяча легка атлетика за міжнародною програмою IAAF».

УВАГА! о 10-45  (біля зони нагородження)- підхід до преси:

- Марина Філатова, президент Федерації легкої атлетики м. Дніпро та Дніпропетровської області;

- Марія Січева, представник генерального спонсора по м. Дніпро  компанії “EVA”;

- Олена Коновалова, представник генерального спонсора по регіону Західного Донбасу  ПРАТ «ДТЕК «Павлоградвугілля».

Довідка:

Особливістю фестивалю цьогоріч  є те, що до дніпровських школярів вперше приєднаються переможці Фестивалю серед шкіл Західного Донбасу. З кожного району м. Дніпро на Фестиваль приїдуть команди-переможниці районних змагань. Діти будуть змагатись за 8-ма видами програми в стрибках, метанні, бігу, естафетах тощо. Також на учасників чекає розважальна програма в зоні відпочинку.

У Фестивалі візьмуть участь учні таких шкіл м. Дніпра та м. Павлоград:

  • у віковій категорії 3-4 класи: НВК № 139, НВО № 28, НВК № 137, СЗШ № 37, СЗШ № 39, СЗШ № 96, СЗШ № 55, Павлоградська ЗОШ №7.

  • у віковій категорії 5-6 класи: НВК № 139, НВО № 28, СЗШ № 112, СЗШ № 75, СЗШ № 129, СЗШ № 96, СЗШ № 42, Павлоградська ЗОШ № 9.

Вперше перед Фестивалем діти підтримають, нададуть наснаги та мотивації учасникам забігу Long Training, що передує Interpipe Half Marathon, на Фестивальному причалі з 10 до 11 години.

Допомагати, мотивувати і давати майстер-класи на локаціях командам будуть відомі спортсмени нашого регіону, які вже досягли певних висот, а також Президент Федерації легкої атлетики м. Дніпро та Дніпропетровської області  Марина Філатова.

У день Фестивалю також святкується День матері. З цього приводу генеральний спонсор компанія «EVA» у рамках проекту «Клуб “Щаслива мама”» підготував для дітей та їхніх матусь багато розваг та подарунків. Хлопчики та дівчата зможуть зробити вітальні листівки своїм найріднішим та привітати їх з цим святом.

Організатором заходу є Федерація легкої атлетики Дніпропетровської області за підтримки Дніпровської міської ради у рамках програми «Дніпро - спортивна столиця».

Генеральний спонсор Фестивалю по м. Дніпро - компанія «EVA». Спонсор Фестивалю по регіону Західного Донбасу – ПРАТ «ДТЕК Павлоградвугілля». Партнери – громадська організація «Старт Дніпро» та дитячий простір «MYplay».

К. о. Світлана Ліщинська, виконавчий директор ГО «Старт Дніпро»

(+38 098 064 02 14, [email protected])