Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Захід до Міжнародного дня сім’ї «Щаслива родина – душа України»

11 травня  о 13-00 в Амурському парку (вул. Вітчизняна, 23) - захід до Міжнародного дня сім’ї «Щаслива родина – душа України».

Довідка:

Мета заходу: пропагування міцної, щасливої, успішної родини як основи нашого міста, нашої держави; зміцнення дружби, згуртованості та взаєморозуміння між різними поколіннями; розширення організації культурного дозвілля для населення міста.
Для маленьких та дорослих дніпрян у форматі сімейного відпочинку буде проведено свято, яке підготували колективи позашкільних закладів міста за підтримки Дніпровської міської ради: Будинок творчості дітей та юнацтва, Міський дитячо-юнацький центр «Бригантина», Центр художньо-естетичної творчості учнівської молоді, та Комунальне підприємство «Міська інфраструктура» ДМР.

У програмі заходу:

  • Концертно-розважальна програма від творчих колективів Будинку творчості дітей та юнацтва;

  • Територія гри «Знайди заховані скарби»;

  • Творча майстерня: виготовлення оберегів, сувенірів, прикрас, іграшок;

  • Тематичні фотозони;

  • Зона краси: косоплетіння, аквагрим;

  • Мотузковий парк «Стежка пригод» від міського дитячо-юнацького центру «Бригантина»;

  • Простір живого спілкування: тренінг на взаємодію та комунікативність;

  • Пригощання.

 

Для поціновувачів активного відпочинку пропонується випробувати свої сили на «Стежці пригод» або взяти участь у квесті «Знайди заховані скарби», в якому зібрані ігри різних поколінь. Ті, хто віддає перевагу виготовленню шедеврів власними руками, зможуть відкрити для себе безліч ідей у «Творчій майстерні». Прекрасною можливістю замінити віртуальний світ у соцмережах на реальне життя та знайти нових друзів стане «Простір живого спілкування». Створити гарний настрій, зачіску, долучитись до мистецтва боді-арту допоможуть майстри «Зони краси». Поповнити сімейний альбом красивими фото відвідувачі зможуть, завітавши до фотозон. Для дорослих та дітей – концертно-розважальна програма на сценічному майданчику парку.

Контактна особа:

Завідувач сектору позашкільної освіти управління молоді, позашкільної освіти та національно-патріотичного виховання департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради, Сухорукова  Ольга В’ячеславівна (095 383 46 60);

директор Будинку творчості дітей та юнацтва Небосенко Марина Юріївна (067 517 10 36).