Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Фінальний етап міської військово-патріотичної спортивної гри «Прорив» («Дніпровська звитяга»)

11 травня об 11-00 на території в/ч Т-0120 (вул. Криворізьке шосе,24) – фінальний етап міської військово-патріотичної спортивної гри «Прорив» («Дніпровська звитяга»).

Спікер:

-Біла Дар’я, заступник директора – начальник управління молоді, позашкільної освіти та національно-патріотичного виховання департаменту гуманітарної політики ДМР.

Увага! Від’їзд представників ЗМІ від міської ради (шлагбаум) о 10-00.

Довідка:

У першому етапі гри взяли участь 1300 учнів 10-х та 11-х класів зі 130 загальноосвітніх шкіл міста. У фінал вийшли 12 команд. Особливістю змагань стане участь команди вчителів. Учасники показажуть свої навички у воєнізованій естафеті, військовій топографії, стрільбі з пневматичної гвинтівки, метання гранати на дальність та проходженні стройовим кроком з піснею.

Міська військово-патріотична спортивна гра «Прорив», далі – гра «Прорив», є позакласною формою спортивно-оздоровчої та оборонно-масової роботи, початкової військової та фізичної підготовки, національно-патріотичного та громадянського виховання учнівської молоді в позаурочний час.

Гра «Прорив» проводиться окремо для двох вікових категорій учнів: 8-9-х класів; 10-11-х класів.

Організаційною основою гри «Прорив» є учнівські команди, які створюються в закладах загальної середньої освіти міста. Упродовж навчального року команди проходять навчання та тренування за програмою гри, на кінець навчального року проводяться відбірковий та фінальний етапи змагань.

Гра «Прорив» проводиться з метою:

- формування почуття патріотизму у підростаючого покоління;

- набуття учнями (вихованцями) знань, умінь та навичок, необхідних майбутньому захиснику Вітчизни;

- пропаганди здорового способу життя, розвитку фізичних якостей.