Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Інформація про результати конкурсу на право оренди об’єктів нерухомого майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста, що відбувся 26.04.2019

Інформація
департаменту по роботі з активами Дніпровської міської ради
Про результати конкурсу на право оренди об'єктів комунального нерухомого майна

26.04.2019 відбулося засідання конкурсної комісії з проведення конкурсів на право оренди об’єктів нерухомого майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста.

За результатами конкурсу по об’єктах оренди вирішено:

1. Нежитлове приміщення загальною площею 81,1 кв.м, підвал, за адресою: м. Дніпро, просп. Слобожанський, 46 – укласти договір оренди з Громадянин України Мішекін Ігор Вікторович.

2. Нежитлове приміщення загальною площею 50,4 кв.м, 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, просп. Богдана Хмельницького, 31А – укласти договір оренди з Фізична особа – підприємець Котенко Андрій Григорович.

3. Нежитлова будівля загальною площею 1963,1 кв.м, підвал, 1-й, 2-й та 3-й поверхи, за адресою: м. Дніпро, вул. Героїв Крут, 12М – укласти договір оренди з Товариство з обмеженою відповідальністю «Дніпро – Транзит».

4. Нежитлова одноповерхова будівля загальною площею 59,3 кв.м, за адресою: м. Дніпро, просп. Богдана Хмельницького, 32 – укласти договір оренди з Товариство з обмеженою відповідальністю «Магнітек».

5. Нежитлове приміщення загальною площею 93,1 кв.м, 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, вул. Титова, 18А – укласти договір оренди з Товариство з обмеженою відповідальністю «Авангард Трейд».

6. Нежитлове приміщення загальною площею 2,0 кв.м, 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, вул. Івана Акінфієва, 5 – знято з конкурсу.

 7. Частина зовнішньої поверхні димової труби площею 24,5 кв.м та бетонний майданчик площею 11,0 кв.м, загальною площею 35,5 кв.м, за адресою: м. Дніпро, вул. Робоча, 24А – укласти договір оренди з Приватне акціонерне товариство «ВФ Україна».