Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У Дніпрі влаштували свято для вихованців закладів соціального захисту дітей

У Дніпрі, на території молодіжного центру міжнародного партнерства, позашкільної та неформальної освіти «Освіторіум», провели свято для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, котрі опинились у складних життєвих обставинах і виховуються у закладах соціального захисту, а також тих, які виявили бажання мати наставника.

Захід влаштувала благодійна організація «Міжнародний благодійний фонд «Максимум» за підтримки департаменту соціальної політики Дніпровської міської ради.

 Протягом дня на дітей чекали різноманітні квести на 6 локаціях: мотузковий парк, скеледром, спортивне орієнтування, танцювальна станція, смуга перешкод, барабани. Потому дітей пригощали смаколиками. Вони також долучилися до майстер-класів, зокрема з плетіння ловця снів, виготовлення косметичного скрабу, «Карти мрії», свічки з вощини, а також миловаріння та скрапбукінгу. Наприкінці свята відбулася церемонія нагородження та розпалювання вогнища.

Нагадаємо, торік у Дніпрі благодійна організація «Міжнародний благодійний фонд «Максимум» та громадська організація «Партнерство і розвиток» провели навчання для осіб, які виявили бажання стати наставниками, за спеціальною програмою. Наразі 16 кандидатів у наставники отримали висновки про проходження навчання, із них 3 встановили контакт з дітьми та уклали договори про наставництво.