Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У рамках «Французьскої весни» - вулична вистава "Три тотеми" компанії Les Quidams

19 квітня о 19-30 на площі Героїв Майдану – у рамках «Французьскої весни» - вулична вистава "Три тотеми" компанії Les Quidams. Дніпро- єдине українське місто де відбудеться ця феєрична подія. Це прогулянка персонажів заввишки понад 3 метри у легких костюмах, що роздуваються від вітру. Вони гулятимуть на площі, розважаючи великих і маленьких містян. Гігантські силуети з чистими формами безшумно пробираються повз глядачів. Рухаючись повільно, з м'якою грацією, вони поступово жвавішають і починають танцювати.

«Це традиційна французька забава, адже французи люблять оживляти вулиці, громадські місця, зачаровувати глядача, виходячи за рамки реальності, люблять зустрічі з публікою. Коли я представив керівництву міста цей проект, він одразу полюбився всім. Ми раді, що змогли втілити його у життя завдяки співпраці у рамках програми «Культурна столиця». Це ексклюзивна подія, тому що вона відбудеться лише у Дніпрі, у Києві такого не буде», – повідомив  директор Дніпровського Альянс Франсез Орельєн Мас.

УВАГА! О 19-20 на Площі Героїв Майдану ( біля звукового обладнання) – підхід до преси начальника управління культури департаменту гуманітарної політики Євгена Хорошилова , директора Дніпровського Альянс Франсез Орельєна Маса, величезних персонажів.