Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Урочисте відкриття ювілейного 50 - го міжвузівського фестивалю самодіяльної творчості «Студентська весна – 2019»

09 квітня о 16-00 у приміщенні Національного  центру аерокосмічної освіти молоді ім. О. М. Макарова (просп. Гагаріна, 26) - урочисте відкриття ювілейного 50 - го міжвузівського фестивалю самодіяльної творчості «Студентська весна – 2019»

Увага! О 15-50 (хол) - підхід до преси  заступника директора – начальника управління молоді, позашкільної освіти та національно-патріотичного виховання департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради  Одарки Білої.

Від’їзд представників ЗМІ від міської ради (шлагбаум) о 15-20.

 

Довідка:

Відкриють фестиваль володарі гран-прі фестивалю минулого року – студенти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

«Студентська весна» – це фестиваль-конкурс самодіяльної творчості колективів закладів вищої освіти, який проводиться в місті Дніпрі починаючи з 69-го року та охоплює всі види студентської творчості.

 

Організатором фестивалю виступає управління молоді, позашкільної освіти та національно-патріотичного виховання департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради.

Фестиваль проводиться за такими напрямами та жанрами:театральне, музичне, хореографічне, циркове, образотворче та декоративно-ужиткове мистецтво, оригінальний та розмовний жанр для всебічного розвитку студентської молоді міста.

У цьому році  для участі у фестивалі подали заявки 11 закладів вищої освіти (університети, академії), а це більш ніж 300 номерів, 3 000 учасників та 5 000 глядачів.

Фестиваль проходить у два тури. Перший тур фестивалю, який проходить упродовж квітня, складається зі звітних концертів закладів вищої освіти, які подали заявки на участь у фестивалі. Другий тур фестивалю, який відбудеться 24 травня – підведення підсумків та гала-концерт лауреатів.

Кращі виконавці та колективи одержують звання «Лауреат фестивалю «Студентська весна – 2019».

За результатами конкурсу буде визначено переможців фестивалю відповідно до зайнятих місць, а саме: гран-прі, І, ІІ, та ІІІ місце.

Головною винагородою фестивалю є фінансове заохочення.

Призовий фонд фестивалю складає 130 000,00 грн., сума буде розподілена серед чотирьох переможців.

К.о.Сорсорян Еліна Завенівна (063 460 34 05)