Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Урочисте відкриття відкритого чемпіонату України з дзюдо серед ветеранів

6 квітня об 11-00 на спортивній арені «Олімпія +» (вул. Аржанова, 12Б) – урочисте відкриття відкритого чемпіонату України з дзюдо серед ветеранів. Початок змагань – об 11:30.

Довідка:

6 квітня в Дніпрі вже п'ятий рік поспіль буде проходити головний офіційний національний старт в дзюдо серед спортсменів-майстрів, тих, кому 30 років і старше. Чемпіонат України серед ветеранів об’єднає на татамі спорткомплексу ОЛІМПІЯ + як чоловіків, так і жінок.

 

Змагання проходять завжди в форматі відкритих і входять в офіційний ветеранський змагальний календар Міжнародної федерації дзюдо. Тому щорічно поборотися в Дніпро приїжджають команди з різних країн. Цього року очікується участь в Чемпіонаті України спортсменів із Грузії, Іспанії та Молдови. За попередніми заявками на татамі вийдуть 250 спортсменів від 30 до 80 років, в тому числі багаторазові Чемпіони та призери чемпіонатів світу та Європи серед ветеранів, майстри спорту міжнародного класу, майстри спорту СРСР і України.

 

Готується вийти на татамі і віце-президент Федерації дзюдо України, президент Федерації дзюдо Дніпропетровської області, майстер спорту СРСР Михайло Кошляк.

 

Майбутні змагання в Дніпрі стануть також відбірковими перед Чемпіонатом Європи серед ветеранів, який пройде 25-28 липня в Лас-Пальмасі (Іспанія) і Чемпіонатом світу, який відбудеться 10-13 жовтня в Марракеші (Марокко).

Вхід для глядачів безкоштовний.