Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Фінальний гала-концерт володарів Гран-прі XVІІ Міського відкритого конкурсу виконавської майстерності учнів шкіл естетичного виховання м. Дніпра «Музична веселка» та нагородження переможців у номінації «Хоровий спів»

05 квітня  о 17-00 у Академії музики ім. М. Глінки (вул. Ливарна, 10, концертна зала) - фінальний гала-концерт володарів Гран-прі XVІІ Міського відкритого конкурсу виконавської майстерності учнів шкіл естетичного виховання м. Дніпра «Музична веселка» та нагородження переможців у номінації «Хоровий спів».

УВАГА! О 16-50 у холі (бренд вол) – підхід до преси начальника управління культури департаменту гуманітарної політики Євгена Хорошилова.

Довідка:

Кожного разу впродовж 17 років конкурс відкриває нові імена обдарованих юних виконавців.  «Музична веселка» - це своєрідна «перепустка» для участі у міжнародних та всеукраїнських конкурсах, в яких учні представляють наше місто і нашу країну.

Цьогоріч у конкурсі взяли участь близько 3000 дітей з 20 шкіл естетичного виховання міста:

- 170 солістів в 3 номінаціях,

- близько 1000 дітей в 33 хорових колективах,

- близько 350 інструментальних колективів в 6 номінаціях.

Для об'єктивного і професійного оцінювання виступів учасників до складу журі запросили музикантів та провідних викладачів з м. Кам’янське, м. Запоріжжя, м. Кривий Ріг та м. Києва.

            В 2019 році в різних номінаціях володарями Гран-прі стали  – 17 учасників, Лауреатами І ступеню – 53 учасника, Лауреатами ІІ ступеню – 70 учасників, лауреатами ІІІ ступеню – 64 учасника.  Усі лауреати були нагороджені медалями та дипломами. Також дипломами за підготовку переможців були нагороджені викладачі переможців.