Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Інформація про результати конкурсу на право оренди об'єктів комунального нерухомого майна що відбувся 29.03.2019

Інформація
департаменту по работі з активами Дніпровської міської ради
Про результати конкурсу на право оренди об'єктів комунального нерухомого майна

29.03.2019 відбулося засідання конкурсної комісії з проведення конкурсів на право оренди об’єктів нерухомого майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста.

За результатами конкурсу по об’єктах оренди вирішено:

 1. Частина вбудованого нежитлового приміщення загальною площею 1,0 кв.м, 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, просп. Гагаріна, 112 – укласти договір оренди з Фізична особа – підприємець Ейшинський Ігор Михайлович.

 2. Нежитлове приміщення площею 4,3 та частина поверхні даху площею 40,0 кв.м, за адресою: м. Дніпро, вул. Старий шлях, 11А – укласти договір оренди з Приватне акціонерне товариство «Київстар».

 3. Нежитлові приміщення загальною площею 2875,2 кв.м та замощення  площею 12222,0 кв.м, 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, вул. Березинська, 60 – вважати таким, що не відбувся та повторно оголосити новий конкурс на право оренди об'єктів нерухомого майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста.

 4. Нежитлові приміщення загальною площею 237,9 кв.м, підвал, за адресою: м. Дніпро, вул. Високовольтна, 32 – укласти договір оренди з Громадська організація «Спортсмени Дніпра».