Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

ІІ етап Молодіжного Конгресу «Регіональні проблеми вирішує молодь»

27 березня об 11-00 в Університет імені Альфреда Нобеля (вул. Січеславська Набережна 18, актова зала)- ІІ етап Молодіжного Конгресу «Регіональні проблеми вирішує молодь». 9 команд-учасників із закладів вищої та загальної середньої освіти  презентуватимуть своє бачення з розв’язання регіональних проблем (завдання команди отримали 28 листопада 2018 року під час підготовчого етапу Молодіжного Конгресу).

Довідка:

Представниками студентського парламенту та адміністрації Університету імені Альфреда Нобеля спільно з Молодіжною радою Дніпра за підтримки Української асоціацї студнетів та управління молоді, позашкільної освіти та національно-патріотичного виховання департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради буде проведено ІІ етап міжвузівського студентського конгресу «Бачення молоді у вирішенні актуальних проблемних питань у Дніпропетровській області».

Метою конгресу є підвищення участі молоді у розв’язанні  проблемних питань міста та області; залучення до процесів місцевого самоврядування. Учасники – представники студентсва закладів вищої освіти та закладів загальної середньої освіти.

До участі у Конгресі  залучені представники міських та обласних виконавчих органів,  які допомагали командам за обраною проблематикою.

Під час презентації журі оцінить роботу кожної команди та презентовані нею пропозиції вирішення регіональних проблем. Кращі та креативні проекти будуть взяті до розгляду представниками міських та обласних виконавчих органів.