Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Інформація про результати конкурсу на право оренди об’єктів нерухомого майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста, що відбувся 14.03.2019

Інформація
департаменту по роботі з активами Дніпровської міської ради
Про результати конкурсу на право оренди об'єктів комунального нерухомого майна

14.03.2019 відбулося засідання конкурсної комісії з проведення конкурсів на право оренди об’єктів нерухомого майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста.

За результатами конкурсу по об’єктах оренди вирішено:

1. Частина нежитлового приміщення загальною площею 9,0 кв.м, 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, просп. Мануйлівський, 29А – укласти договір оренди з Фізична особа – підприємець Саєнко Дмитро Вікторович.

 2. Нежитлове приміщення загальною площею 12,25 кв.м, 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро,  пров. Фестивальний, 1 – укласти договір оренди з Фізична особа – підприємець Саєнко Дмитро Вікторович.

 3. Нежитлові приміщення загальною площею 230,60 кв.м (в т.ч. ганок 2,7 кв.м), 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, вул. Робоча, 89 – укласти договір оренди з Фізична особа – підприємець Омелич Інна Миколаївна.

 4. Нежитлове приміщення загальною площею 81,0 кв.м (в т.ч. ганок 13,16 кв.м), 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, вул. Запорізьке шосе, 80 – укласти договір оренди з Товариство з обмеженою відповідальністю «Автошкола 4х4».

 5. Нежитлове приміщення загальною площею 46,2 кв.м, 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, вул. Південна, 6, прим. 8 – укласти договір оренди з Фізична особа – підприємець Школьнікова Юлія Іванівна.

 6. Нежитлова будівля загальною площею 75,2 кв.м, 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, вул. Електрична, 15 – вважати таким, що не відбувся та повторно оголосити новий конкурс на право оренди об'єктів нерухомого майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста.

 7. Нежитлове приміщення загальною площею 21,2 кв.м, 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, пров. Фестивальний, 1 – укласти договір оренди з Товариство з обмеженою відповідальністю «Медичний центр лікаря Ніколаєва».

 8. Частина зовнішньої поверхні димової труби площею 10,0 кв.м та бетонний майданчик площею 5,0 кв.м, загальною площею 15,0 кв.м, за адресою: м. Дніпро, вул. Пожежна, 37 – укласти договір оренди з Приватне акціонерне товариство «ВФ Україна».

 9. Нежитлові приміщення загальною площею 2875,2 кв.м та замощення  площею 12222,0 кв.м, 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, вул. Березинська, 60 – вважати таким, що не відбувся та повторно оголосити новий конкурс на право оренди об'єктів нерухомого майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста.