Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад - заступника директора департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики Дніпровської міської ради

Департамент з питань місцевого самоврядування,
внутрішньої та інформаційної політики Дніпровської міської ради


оголошує конкурс

на заміщення вакантних посад:

1. Заступника директора департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики Дніпровської міської ради (1 штатна одиниця).

Вимоги для кандидатів на заміщення вакантної посади:

- повна вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста;
- стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування або державній службі на керівних посадах не менше 3-х років або стаж роботи в інших сферах управління не менше 5 років;
- досвід роботи щодо управління персоналом;
- знання: законодавчих актів, що стосуються служби в органах місцевого самоврядування та діяльності департаменту; форм і методів роботи із засобами масової інформації; основ державного управління, економіки, фінансів, права; правил ділового етикету;
-   вільне володіння державною мовою;
-  впевнене володіння  комп’ютерною технікою.

2. Завідувача сектору з аналітичної роботи управління з питань розвитку місцевого самоврядування департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики Дніпровської міської ради (1 штатна одиниця).

Вимоги для кандидатів на заміщення вакантної посади:

- вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра або спеціаліста;
- стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування (державній службі) не менше 2 років або стаж роботи за фахом в інших сферах управління не менше 3 років;
- досвід роботи щодо управління персоналом;
- знання: законодавчих актів, що стосуються служби в органах місцевого самоврядування та діяльності відділу; правил ділового етикету; основних принципів роботи у відповідних програмних засобах.
- вільне володіння державною мовою;
- впевнене володіння  комп’ютерною технікою.

3. Головного спеціаліста сектору планування заходів управління з питань розвитку соціального захисту населення департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики Дніпровської міської ради (1 штатна одиниця).

4. Головного спеціаліста сектору з контролю управління з питань розвитку соціального захисту населення департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики Дніпровської міської ради (1 штатна одиниця).

Вимоги для кандидатів на заміщення вакантної посади:

- вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра або спеціаліста;
- стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування (державній службі) не менше 2 років або стаж роботи за фахом в інших сферах управління не менше 3 років;
- вільне володіння державною мовою;
- впевнене володіння  комп’ютерною технікою.

5. Провідного спеціаліста сектору з аналітичної роботи управління з питань розвитку місцевого самоврядування департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики Дніпровської міської ради (1 штатна одиниця).

Вимоги для кандидатів на заміщення вакантної посади:

- повна вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста;
- стаж роботи в органах місцевого самоврядування або на державній службі не менше 1 року або стаж роботи за фахом в інших сферах не менше 2 років;
- вільне володіння державною мовою;
- впевнене володіння  комп’ютерною технікою.

6. Спеціаліста І категорії відділу внутрішньої політики управління внутрішньої політики департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики Дніпровської міської ради (2 штатні одиниці).

7. Спеціаліста І категорії управління з питань розвитку соціального захисту населення департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики Дніпровської міської ради (1 штатна одиниці).

Вимоги для кандидатів на заміщення вакантної посади:

-  вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра;
-  без вимог до стажу роботи;
- знання основних принципів роботи на комп’ютері та відповідних програмних засобів;
- вільне володіння державною мовою;
- впевнене володіння  комп’ютерною технікою.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають наступні документи:

-  заяву про участь у конкурсі;
-  заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками;
- три фотокартки розміром 4 х 6 см;
-  копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;
-  копію документа, який посвідчує особу;
-  копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов'язаних);
-  декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, у порядку, визначеному Законом України "Про запобігання корупції" за 2018 рік.

Документи приймаються протягом тридцяти календарних днів з дня розміщення оголошення в засобах масової інформації за адресою: 49070, м.Дніпро, просп. Дмитра Яворницького, 75, кім. 612, довідки за телефоном 778-04-88.

ВИТЯГ ІЗ ПРОТОКОЛУ  № 11
засідання конкурсної комісії на заміщення вакантних посад
посадових осіб місцевого самоврядування виконавчих органів Дніпровської міської ради

25.04.2019
 каб. 520

Присутні:

Голова конкурсної комісії - Кучеренко А. В.
Секретар конкурсної комісії - Пацюк І. В. 
Члени конкурсної комісії: Надха Н. Ю., Оліферчук Н. О., Молчанова В. Л., Зимна Д. М.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

Проведення конкурсу на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики  Дніпровської міської ради:

  • завідувач сектора з аналітичної роботи управління з питань розвитку місцевого самоврядування;
  • головний спеціаліст сектора з контролю управління з питань розвитку соціального захисту населення;
  • головний спеціаліст сектора планування заходів управління з питань розвитку соціального захисту населення;
  • спеціаліст 1 категорії управління з питань розвитку соціального захисту населення;
  • спеціаліст 1 категорії відділу внутрішньої політики управління внутрішньої політики.

Засідання розпочато об 14 годині 30 хвилин.  

Голова конкурсної комісії Кучеренко А.В. оголосила про початок засідання конкурсної комісії.

Для участі у конкурсі на заміщення вакантної посади завідувача сектора з аналітичної роботи управління з питань розвитку місцевого самоврядування департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики  Дніпровської міської ради подала документи  Біленко Тетяна Василівна.

Для участі у конкурсі на заміщення вакантної посади головного спеціаліста сектора з контролю управління з питань розвитку соціального захисту населення департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики Дніпровської міської ради подав документи Петровський Сергій Миколайович.

Для участі у конкурсі на заміщення вакантної посади головного спеціаліста сектора планування заходів управління з питань розвитку соціального захисту населення департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики  Дніпровської міської ради подала документи Кучерява Наталія Анатоліївна.

Для участі у конкурсі на заміщення вакантної посади спеціаліста 1 категорії  управління з питань розвитку соціального захисту населення департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики  Дніпровської міської ради подала документи  Ткаченко Катерина Ігорівна.

Для участі у конкурсі на заміщення вакантної посади спеціаліста 1 категорії відділу внутрішньої політики   управління внутрішньої політики департаменту з питань  місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики  Дніпровської міської ради (2 одиниці) подали документи Кононенко Юлія Володимирівна,  Самченко Станіслав Іванович,  Гладкова Вікторія Василівна.

Члени комісії розглянули подані кандидатами документи. Подані документи відповідають вимогам чинного законодавства щодо участі у конкурсі на заміщення вакантних посад посадових осіб в органах місцевого самоврядування, тому одноголосно вирішено допустити їх до участі у конкурсі.

Голова конкурсної комісії Кучеренко А.В. запропонувала витягти білети для здачі іспиту.

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 15.02.2002  №169  «Про затвердження порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців» і наказу Головного управління державної служби України від 08.07.2011 № 164 «Про затвердження загального порядку проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад державних службовців»,    зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 28.07.2011 за № 930/19668 та згідно з розпорядженням міського голови від 09.09.2011 № 377-рк «Про порядок проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування у виконавчих органах міської ради» конкурсанту було запропоновано екзаменаційні білети для складання іспиту.

По закінченню часу, відведеного на складання іспиту, підготовлені відповіді на екзаменаційні білети кандидати надали конкурсній комісії для оцінювання та проставлення загальної суми балів в екзаменаційну відомість.

Голова та члени конкурсної комісії прийняли спільне рішення щодо оцінки відповідей на кожне питання екзаменаційного білету.

Кандидати отримали такі бали за відповіді на екзаменаційні білети:

Біленко Тетяна Василівна   – 23 бали.
Петровський Сергій Миколайович – 22 бали.
Кучерява Наталія Анатоліївна – 23 бали.
Ткаченко Катерина Ігорівна – 22 бали.   
Кононенко Юлія Володимирівна – 21 бал. 
Самченко Станіслав Іванович – 19 балів.
Гладкова Вікторія Василівна – 15 балів.

в и р і ш и л и :

Провести перевірку відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від  16.10.2014  №  563 «Про деякі питання реалізації Закону України  «Про очищення влади» та від 25.03.2015 № 167 «Про внесення змін до Порядку проведення перевірки достовірності відомостей  щодо заборон,  передбачених частинами третьою і четвертою статті 1  Закону України «Про очищення влади» та перевірку наявності в Єдиному державному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, відповідно до Порядку перевірки факту подання суб’єктами декларування декларацій відповідно до Закону України «Про запобігання корупції» та повідомлення Національного агентства з питань запобігання корупції про випадки неподання чи   несвоєчасного подання таких декларацій, затвердженого рішенням Національного агентства з питань запобігання корупції 06.09.2016 року № 19.

1. Рекомендувати Біленко Тетяну Василівну на посаду завідувача сектору з аналітичної роботи управління з питань розвитку місцевого самоврядування департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики Дніпровської міської ради.

2. Рекомендувати Петровського Сергія Миколайовича на посаду головного  спеціаліста сектора з контролю управління з питань розвитку соціального захисту населення департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики  Дніпровської міської ради.

3. Рекомендувати Кучеряву Наталію Анатоліївну на посаду головного спеціаліста сектора планування заходів управління з питань розвитку соціального захисту населення департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики Дніпровської міської ради.

4. Рекомендувати Ткаченко Катерину Ігорівну на посаду спеціаліста 1 категорії управління з питань розвитку соціального захисту населення департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики Дніпровської міської ради.

5. Рекомендувати Кононенко Юлію Володимирівну на посаду спеціаліста 1 категорії відділу внутрішньої політики управління внутрішньої політики департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики Дніпровської міської ради.

6. Рекомендувати Самченка Станіслава Івановича на посаду спеціаліста 1 категорії відділу внутрішньої політики управління внутрішньої політики департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики Дніпровської міської ради.

Голова конкурсної комісії - А. В. Кучеренко
Заст. голови конкурсної комісії - Д .М. Зимна 
Члени конкурсної комісії:   І. В. Пацюк, Н. Ю. Надха, Н. О. Оліферчук, А. О. Пильченко, В. Л. Молчанова