Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Урочистий захід з нагоди відкриття лекційного семестру в «Університеті третього віку»

23 лютого о 9-00 в Університеті ім. Альфреда Нобеля( вул. Січеславська Набережна, 18, актова зала) – урочистий  захід з нагоди відкриття лекційного семестру в «Університеті третього віку», нагородження слухачів цього Університету  цінними подарунками за активну участь у роботі соціального проекту.

УВАГА! Орієнтовно о  10-15 у холі актової зали ( банера «Університет третього віку»)- підхід до преси директора департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики Артема Нідєлько.

 

Довідка:

«Університет третього віку» - це інноваційний проект, що реалізує один із найважливіших принципів навчання – навчання впродовж всього життя.

Дніпро – це перше місто в Україні, де міська рада, за ініціативи міського голови Бориса Філатова підтримала такий важливий соціальний проект бюджетом міста. Це дозволило йому стати більш масштабним та масовим.

 

Навчання для слухачів Університету третього віку є безкоштовним.

 

В університеті третього віку станом на 21.02.2019 пройшли реєстрацію більш ніж 7000 слухачів, прийом документів продовжується.

 

В  2018 році до співпраці приєдналися:

  1. ПАТ КБ «Приват Банк» (проводяться заняття спеціалістами банку на теми шахрайства та користування терміналами, банкоматами та Приват 24)

  2. Український державний хіміко-технологічний університет (заняття напрямку Здорового способу життя)

  3. Дніпропетровський державний театрально – художній коледж (програма «З любов’ю до онуків» - відвідування театральних вистав слухачами УТВ)

Також планується підписання договору з:

  1. Придніпровською державною академією фізичної культури та спорту (для слухачів будуть проводитись лекційні заняття з здорового способу життя, заняття з фізичної культури та курси самомасажу)