Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Забіг, присвячений Дню закоханих «RUN FOR LOVE»

10 лютого о 12.00 за адресою: Парк Лазаря Глоби – забіг, присвячений Дню закоханих «RUN FOR LOVE». Захід проходить в рамках програми Бориса Філатова «Дніпро – спортивна столиця».

Увага! Підхід преси до організаторів та учасників забігу об 11.50 біля старту (орієнтир – сцена та місце встановлення новорічної ялинки). Спікери: Президент ФЛАД Марина Філатова, виконавчий директор «Старт Дніпро» Світлана Ліщинська, начальник управління спорту ДМР Олександр Осипов.

Довідка: Забіг об’єднує всіх - сім'ї, друзів, колег і звичайно закоханих! Кохання до бігу об’єднає бігунів з Дніпра, Харкова, Запоріжжя, Полтави та Києва.

На вибір учасників різні дистанції:

- парний забіг-квест закоханих в біг 2х1,5 км – незвичайний формат забігу, де кожна пара не тільки має змогу пробігти разом дистанцію,  а і зібрати своє унікальне серце.

- парний забіг - 2*3 км (біжи 3 км разом зі своєю парою, другом чи родичем)

- індивідуальні забіги на 6 км і 3 км.

Старт на дистанції біля центральної площі парку Глоби (орієнтир- сцена та місце встановлення новорічної ялинки)

Серед учасників – президент Федерації легкої атлетики Дніпропетровської області Марина Філатова, професійні спортсмени Іван та Олександр Бабарики.

Після забігу вперше всіх учасників чекає спортивно-розважальна романтична програма з нагородженням. Організатори разом з партнерами забігу – Молодіжною радою Дніпра в приміщенні «Дніпровських зорь», що знаходяться на території парку Глоби, будуть творити  територію кохання. Всіх учасників та вболівальників чекають інтерактивні зони : спортивне «одруження» нашвидку , експрес-знайомства, виконання романтичних пісень, конкурси і головне - нагородження разом з грою «Хто зверху або Хто швидше?». Четверо бігунів-хлопців, представники спортивних аматорських клубів проти дівчат –спортсменок будуть змагатись в ерудиції та талантах. Хто зверху? Дізнаємось у неділю.

Наприкінці всіх чекає розіграш путівки до Європи за щасливим стартовим номером!

Регламент:

12:00 старт індивідуальних забігів на 3 та 6 км, парні забіги 2*3 км

12:20 – 13:15 інтерактивні розважальні конкурси в приміщення «Дніпровські зорі»

12:50 старт забігу квесту 2х1,5 км

13:20 нагородження + розважальний конкурс «Хто зверху або хто швидше?», в приміщення «Дніпровські зорі»