Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Інформація про результати конкурсу на право оренди об’єктів нерухомого майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста, що відбувся 25.01.2019

Інформація
департаменту по роботі з активами Дніпровської міської ради
Про результати конкурсу на право оренди об'єктів комунального нерухомого майна

25.01.2019 відбулося засідання конкурсної комісії з проведення конкурсів на право оренди об’єктів нерухомого майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста.

За результатами конкурсу по об’єктах оренди вирішено:

1. Нежитлове приміщення загальною площею 56,8 кв.м (в т.ч. вхід у підвал 8,1 кв.м), підвал, за адресою: м. Дніпро, вул. Святослава Хороброго, 25 – укласти договір оренди з Фізична особа – підприємець Сидорова Марина Сергіївна.
2. Нежитлове приміщення загальною площею 33,3 кв.м, 3-й поверх, за адресою: м. Дніпро, вул. Володі Дубініна, 12 – укласти договір оренди з Приватне підприємство «Фьюжен».
3. Нежитлові приміщення загальною площею 70,1 кв.м, 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, вул. Березинська, 28 – укласти договір оренди з Товариство з обмеженою відповідальністю «Кангаро Груп».
4. Нежитлові приміщення загальною площею 327,9 кв.м, 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, вул. Котляревського, 7А – укласти договір оренди з Публічне акціонерне товариство «Дніпрогаз».
5. Нежитлове приміщення загальною площею 24,8 кв.м, 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро,  просп. Героїв, 12, п. 4, 8 – укласти договір оренди з Товариство з обмеженою відповідальністю «Союз – 90».
6. Нежитлове приміщення загальною площею 3,0 кв.м, 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, вул. Філософська, 62 – укласти договір оренди з Публічне акціонерне товариство комерційний банк «ПриватБанк».
7. Нежитлові приміщення загальною площею 154,2 кв.м (в т.ч. ганок з навісом 9,4 кв.м), 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, вул. Запорізьке шосе, 60, бл. 5 – укласти договір оренди з Громадянин України Бурдій Сергій Олександрович.
8. Нежитлове приміщення загальною площею 77,7 кв.м (в т.ч. ганок 14,6 кв.м),  1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, вул. Суворова, 9 – вважати таким, що не відбувся та повторно оголосити новий конкурс на право оренди об'єктів нерухомого майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста.
9. Нежитлове приміщення загальною площею 16,8 кв.м, 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, вул. Калинова, 10 – укласти договір оренди з Громадянин України Хрущ Андрій Вікторович.