Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У Дніпрі визначили переможців рейтингу блогерів і трендмейкерів YUCCI

У Дніпрі оголосили та нагородили переможців всеукраїнського рейтингу топових блогерів і трендмейкерів YUCCIE у Дніпропетровській області. Найкращих визначили під час нетворкінгу у п’яти номінаціях: блогери, журналісти, громадські активісти, фотографи та телевізійні зірки. Захід є громадським проектом, який організував альянс громадських організацій.

«Дніпро став свого часу піонером у відкритті блогерів, лідерів громадської думки – ми провели у рамках програми Бориса Філатова «Культурна столиця» всеукраїнський фестиваль блогерів. Сьогодні тут – знайомі обличчя. Маємо надію розвивати спільно з партнерами і цей проект, залучати їх до проведення майбутніх фестивалів блогерів у нашому місті», – сказав начальник управління культури департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради Євген Хорошилов.

Зі свого боку співорганізатор проекту, голова фундації креативного бізнесу Руслан Анфілов розповів: ідея з’явилася минулого року, коли у зв’язку зі своєю професійною діяльністю почали шукати людей, які формують медіапростір у тому чи іншому регіоні країни. Оскільки знайти таку інформацію виявилося непросто, вирішили організувати рейтинг топ-блогерів і трендмейкерів YUCCIE у кожному обласному центрі.

«Оргкомітет протягом трьох місяців разом із дніпрянами сформував рейтинг найкращих блогерів і трендмейкерів. Зараз відбувається ось такий нетворкінг, де всі охочі можуть поспілкуватися з медійниками, блогерами, популярними інстаграмниками Дніпра та області. Ваше місто вирізняється великою кількістю розвинених аккаунтів у соцмережах, зокрема Instagram», – розповів Руслан Анфілов.

Переможці рейтингу отримали сертифікати та статуетки. Вони також матимуть можливість позмагатися у фіналі всеукраїнського рейтингу найвпливовіших блогерів і трендмейкерів YUCCIE, який відбудеться у травні в Києві.

Більше фото за посиланням.

Довідка. YUCCIE – від англ. Yuccie – «young urban creatives» – «молодий, міський, творчий». Перелік переможців тут.