Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У ніч на 22 січня дороги у Дніпрі розчищало понад 80 одиниць спецтехніки. Роботи тривають

Для ліквідації наслідків негоди у ніч на 22 січня на дороги Дніпра вийшло 50 машин для посипання, 13 одиниць малогабаритної техніки, 14 снігоочищувачів та 7 навантажувачів. Працівники комунальних служб використали 488 тонн солі, 850 тонн піщано-соляної суміші, повідомляють у департаменті благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради.

Насамперед створюються умови для безпечного руху на особливо складних ділянках, організоване очищення та обробка протиожеледними матеріалами дорожнього покриття на мостах, шляхопроводах, підйомах і спусках доріг (Південний, Центральний, Амурський, Кайдацький, Усть-Самарський, Самарський мости, Київський шляхопровід тощо; вулиці Робоча, Космічна, Яснополянська, Михайла Грушевського, проспекти Дмитра Яворницького, Івана Мазепи, Олександра Поля та інші).

Роботи ведуться згідно з розробленими маршрутами снігоочищення і посипання. За кожним із них закріплена певна кількість спецтехніки та механізмів. Паралельно з розчищенням основних автомагістралей титулу прибирають тротуари, бульварні частини, направлена спецтехніка для розчищення та посипання під'їздів до лікувальних закладів міста. До обробки тротуарів залучено понад 120 працівників спецпідприємств і 500 двірників. Роботи тривають.