Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Засновниця TAPS Бонні Керролл подякувала меру Дніпра Борису Філатову за підтримку у створенні українського представництва організації, що допомагає родинам загиблих бійців

Президент і засновниця міжнародної програми допомоги сім’ям загиблих TAPS, ветеран військово-повітряних сил Бонні Керролл висловила вдячність міському голові Дніпра Борису Філатову за його допомогу у створенні першого українського представництва TAPS. Вітчизняне представництво із головним офісом у Дніпрі допоможе залучити в Україну міжнародний досвід допомоги родинам загиблих бійців.

«Дякую вам, пане мер, дякую всім, усім солдатам, котрі віддали своє життя у боротьбі за свободу. Вам, Борисе Альбертовичу, дякую за лідерство та підтримку. За те, що ви допомогли TAPS International створити «ТАПС-Україна». Дякую за Тетяну Хорольську (керівник ГО «ТАПС-Україна». – Ред.). Ми допомагатимемо їй. Усе, що ми маємо, ми цим поділимося. Адже ваші герої – і наші герої також», – зазначила Бонні Керролл під час підписання тристоронньої декларації про партнерство 17 січня.

У мерії Дніпра готові й надалі працювати над тим, щоб про «ТАПС-Україна» якнайшвидше дізналися в різних містах країни.

«Хочу подякувати родинам із Дніпра. Вони підтримали ідею, котру я привезла з робочої зустрічі у США. Дякую Бонні Керролл та всій її команді за те, що вони перейнялися нашою бідою і захотіли допомогти. Понад двадцятирічний досвід TAPS дасть змогу зрозуміти, як емоційно та психологічно продовжити життя після втрати близьких», – наголосила заступник директора департаменту соціальної політики міськради Дніпра Юлія Дмитрова.

Як відомо, після відкриття офіційного представництва TAPS у Дніпрі Україна стала 24-ю країною світу, що приєдналася до організації. Нині TAPS International має близько 90 тис. членів у різних країнах.