Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Проект рішення Дніпропетровської міської ради «Про внесення змін до Порядку передачі об’єктів (елементів) благоустрою м. Дніпропетровська в тимчасове використання не за цільовим призначенням при реалізації потреб для об’єктів сфери споживчого ринку..."

«Про внесення змін до Порядку передачі об’єктів (елементів) благоустрою м. Дніпропетровська в тимчасове використання не за цільовим призначенням при реалізації потреб для об’єктів сфери споживчого ринку та сфери послуг»

Пропозиції представників громадських об’єднань, суб’єктів господарювання міста:

Пропозиції членів Експертної групи 100

за результатами розгляду проекту регуляторного акта – проекту рішення Дніпропетровської міської ради «Про внесення змін до Порядку передачі об’єктів (елементів) благоустрою м. Дніпропетровська в тимчасове використання не за цільовим призначенням при реалізації потреб для об’єктів сфери споживчого ринку та сфери послуг»

Бардах Олександр Юхимович - голова громадської організації підприємців Ленінського району:

Більш чітко визначити межі використання коефіцієнтів при розрахунках плати за установку об'єктів, а саме: чи всім об'єктам заборонено перебувати на червоних лініях, газових трубах, ближче, ніж 20 метрів до житлових будинків або є винятки, які пропонується конкретизувати. Врахувати, що установка ряду об'єктів не погіршить стан території, а навпаки покращить (з безхозного смітника - цивілізований об'єкт). Це можна врахувати знижувальним коефіцієнтом.

Прокопенко Андрій Вячеславович - почесний член Союзу юристів України, адвокат:

У розділі 6 Порядку зазначено додатковий вид оплати яка має назву пайова участь в утриманні об’єктів благоустрою (п.6.7), однак не наведено самого визначення поняття пайової участі, а тому вважаємо за доцільне у розділі 6.1. зазначити що таке пайова участь і чи відноситься вона до плати за тимчасове використання об’єктів благоустрою м. Дніпропетровська не за їх цільовим призначенням та розподіл коштів чи це є окремим видом плати.

Шматков Григорій Григорович - генеральний директор ТОВ науково-виробниче підприємство «Центр екологічного аудиту та чистих технологій»:

Пункт 6.5. г табл. 1, базовий тариф, вказаний у таблиці 1 по п. 4, 5, 6, 9 треба збільшити.

Павловський Валерій Миколайович - Генеральний директор ТОВ ВКФ «Електропромремонт»:

Пункт 3.8. Рішення суду щодо розбіжностей до договору може бути використано на користь Замовника, що може завдати збитки державі.

Пункт 4.1. У разі невиконання приписів або систематичному порушенні умов договору, тобто отримання більше трьох приписів може привести до розриву договору.

Пункт 8.4. Уточнити, на що можуть використовуватись гроші, які залишились у розпорядженні органу контролю.

Муха Ігор Іванович – приватний підприємець, голова місцевої галузевої ради підприємців – орендарів комунальної власності м. Дніпропетровська:

         Пункт 6.5. Не зовсім понятні коефіціенти. Треба розробити порівняльну таблицю для того, щоб підприємець наочно побачив, що було і що стане.

Махота Дмитро Павлович - виконавчий директор ТОВ «М’ясопереробна фабрика «Алан»:

П.6.6. Під час укладання договорів з користувачами стосовно надання у тимчасове використання об’єктів (елементів) благоустрою м. Дніпропетровська не за цільовим призначенням при реалізації потреб для розміщення об’єктів споживчого ринку та сфери послуг стягувати плату за зазначеними договорами в залежності від площі об’єкта (елемента) благоустрою у такому розмірі:

* при розмірі об’єкта (елемента) благоустрою до 10 кв. м – 100% від основного розрахунку суми договору;

- при розмірі об’єкта (елемента) благоустрою від 10 до 30 кв. м – 50% від основного розрахунку суми договору;

- при розмірі об’єкта (елемента) благоустрою від 30 до 100 кв. м - 40% від основного розрахунку суми договору;

- при розмірі об’єкта (елемента) благоустрою від 100 кв. м та більше - 20% від основного розрахунку суми договору.

П.6.7. Пайова участь в утриманні об’єкту (тів) благоустрою…..

Кв – коефіцієнт використання, залежить від площі об’єкта благоустрою і дорівнює:

* до 10 м.кв - 0,2

* від 10 м.кв до 30 м.кв – 0,1

* від 30 м.кв – 0,05

Подпункт а) У разі розміщення на об’єкті (об’єктах) благоустрою тимчасових споруд для здійснення торгівельної діяльності виключно товарами власного виробництва (крім підакцизної групи товарів) розмір пайової участі складає 50% від основного розрахунку пайової участі.

 

Проект рішення міської ради

Повідомлення про оприлюднення

Додаток до проекту рішення міської ради

Аналіз регуляторного впливу

Анкета

Переглянути пропозиції Грищева Ф. І.