Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Квест, вікторина та ворожіння: У Молодіжному центрі Дніпра відбувся святковий кіновечір «Ніч перед Різдвом»

У Дніпрі для молодих людей влаштували перший у 2019 році кіновечір «Ніч перед Різдвом». Захід відбувся у Молодіжному центрі Дніпра. У ньому взяли участь представники студентського самоврядування та активна молодь міста.

«Ми хочемо згуртувати молодих людей, зібрати разом для спілкування, обміну корисною та цікавою інформацією. Такі заходи вже проводилися у минулому році. Нині ми вирішили продовжити традицію та робити кіновечори тематичними, приурочувати їх до свят або значущих подій. Перший захід був присвячений українським різдвяним традиціям. Хлопці та дівчата підготувалися до нього, дехто навіть вбрався у національний одяг. Наприкінці вечора ми завжди запитуємо у молодих людей, які теми їх цікавлять або хвилюють, про що ми всі могли б поговорити під час наступних зустрічей», – розповіла заступник начальника управління молоді, позашкільної освіти та національно-патріотичного виховання Дніпровської міської ради Анна Браткова. 

Для гостей підготували інтерактивний квест і вікторину на різдвяну тематику. Всі учасники конкурсу отримали новорічні подарунки. Частиною вечора стали ворожіння. Молодих людей також частували узваром і смаколиками. Завершився вечір переглядом новорічної комедійної стрічки на великому екрані.