Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Грандіозне відкриття ковзанки просто неба

22 грудня о 17-30 на площі Героїв Майдану- грандіозне відкриття ковзанки просто неба. На відкритті-виступи учасників Театру льодових мініатюр, юних хокеїстів і фігуристів – вихованців міської спортивної школи із зимових видів спорту. Також свою майстерність продемонструють жіночі хокейні команди Дніпра.

Довідка:

 Ковзанку власним коштом облаштувала кондитерська корпорація Roshen, а місто допомогло виконати технічні роботи при підключенні комунікацій.

 

«Вдячні за цей чудовий подарунок для дніпровців. Ковзанка облаштована у самісінькому центрі міста. Подібної сучасної споруди Дніпро ще не мав. Льодовий майданчик – це гарне дозвілля й підтримка здорового способу життя. Сподіваємося, що площа Героїв Майдану стане справжнім епіцентром зимових святкових розваг. Запрошуємо всіх дніпрян, особливо дітей, молодь, на грандіозне відкриття ковзанки цієї суботи», –зазначає заступник міського голови Олександр Шикуленко.

 

Ковзанка площею майже 2 тис. кв. метрів зможе вмістити близько 250 відвідувачів за один сеанс, який триватиме 40 хвилин. Відвідання ковзанки буде безкоштовним. Покататися можна буде і на власних ковзанах, і на орендованих за певну платню у пункті прокату (від 50 грн).

 

За словами керівника проекту ковзанки Максима Карпія, Дніпро став другим містом в Україні, в якому корпорація Roshen відкриває такий льодовий майданчик просто неба.

 «Вже п’ятий рік реалізуємо цей проект у Харкові. Маємо схвальні відгуки від відвідувачів. Вдячні міській владі Дніпра, що підтримала відкриття ковзанки у місті. Майданчик створений із використанням сучасних матеріалів і обладнання. Для прокату закуплено нові ковзани європейського виробництва», – розповів Максим Карпій.

 

 Ковзанка працюватиме до березня, оскільки при її створенні використали технології, що дають змогу підтримувати роботу майданчика за плюсової температури.