Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Культурно-розважальні заходи з нагоди Дня Святого Миколая

18 грудня о 18-00 у парку культури та відпочинку ім. Писаржевського –культурно-розважальні заходи з нагоди Дня Святого Миколая.

Довідка:

Напередодні Нового 2019 року за підтримки міського голови та депутатів міської ради в парках та сквері Комунального підприємства «Міська інфраструктура» Дніпровської міської ради будуть проведені свята, а саме: 
18 грудня в парку Писаржевського, а 19-го – в парку Зелений Гай відсвяткуємо День Святого Миколая:  театралізована вистава з іграми та конкурсами «Прийди, прийди Миколайчику».
23 грудня 2018 року відбудеться театралізована вистава «Новий рік у країні Посіпак, та пошуки 13-го місяця» в сквері «Амурський парк» з 14:00 та парку ім. Володі Дубініна з 16:00, дітлахів чекають цікаві Посіпаки, веселі аніматори та головне, солодкі подарунки.
24 грудня 2018 року відбудеться театралізована вистава «Новий рік у країні Посіпак, та пошуки 13-го місяця» в парку ім. Писаржевського з 16:00, а також відкриття ялинки та алеї музичних інструментів. Дітлахів та батьків чекають різноманітні ігри, виступи творчих колективів міста та подарунки від Діда Мороза та його Снігуроньки.
25 грудня 2018 року на головному майдані парку Зелений Гай з 17:00 для маленьких мешканців міста, молоді та батьків команда КП «Міської інфраструктури» підготувала цікаву, різноманітну програму, а саме: відкриття Новорічної ялинки, парку квітів, ярмаркового містечка, льодової ковзанки, резиденції Діда Мороза та театралізовану виставу «Новий рік у країні Посіпак, та пошуки 13 місяця»
В період з 29 по 31.12, з 5 по 7.01, з 12 по 13.01 та 19.01 з 17-00 до 19-00 біля Новорічних ялинок в сквері «Амурський парк», парку ім. Володі Дубініна, ім. Писаржевського, Зелений Гай мешканців міста чекають Новорічні та Різдвяні масові гуляння, гуляння до Старого Нового року та до Хрещення. Для маленьких мешканців міста, молоді та батьків будуть працювати різноманітні новорічні локації, аніматори та цікаві фотозони.
В Новорічну ніч в парку Зелений гай колектив
«Міської інфраструктури» підготував шоу-програму за участю креативних ведучих міста DJ SOKOLOVа та Ірини ЗОЗУЛІ. Городян та туристів Дніпра чекає яскрава зустріч Нового року. Будуть працювати ярмаркове містечко, резиденція Діда Мороза, різноманітні світлодіодні фотозони, яскрава ілюмінація центральної алеї парку, аніматори та головне, Ви зможете о 24:00  на свіжому повітрі та зустріти Новий 2019рік.
7.01 в парку Зелений гай дітлахів та їх батьків запрошуємо на театралізовану виставу «Те чого не буває на Різдво». Буде організовано ігротеку з аніматорами, будуть працювати Різдвяні фотозони, а маленьких відвідувачів будуть чекати солодкі подарунки
та іграшки.