Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Урочисте нагородження переможців конкурсу проектів та стартапів «InnoDnipro». Участь у заході візьме міський голова Борис Філатов

13 грудня о 10-00 у приміщенні  Дніпровської міської ради (просп. Дмитра Яворницького, 75,7 поверх, біла зала ) -  урочисте нагородження переможців конкурсу проектів та стартапів «InnoDnipro». Участь у заході візьме міський голова Борис Філатов. 

Довідка:

Під час заходу відбудеться нагородження: 

- авторів семи проектів-переможців, які отримали найвищі оцінки під час публічного захисту проектів; 

- фіналістів конкурсу;

- кращих фахових експертів та членів конкурсної комісії (з числа представників наукового середовища). 

Конкурс проектів та стартапів «InnoDnipro» у 2018 році проводився вперше, за ініціативи департаменту інноваційного розвитку Дніпровської міської ради в рамках реалізації завдань та заходів Міської програми муніципального розвитку м. Дніпра на 2017 – 2021 роки. 

Мета конкурсу – виявлення талановитих розробників, сприяння їх професійному росту, популяризація винахідницької та підприємницької ініціатив у перспективних напрямках кращих інноваційних рішень у м. Дніпрі. 

Всього на конкурс було подано 64 проекти. До участі у конкурсі допущено 61 проект від 58 авторів. Проекти були подані не тільки з Дніпра, автори були також з Києва, Одеси, Тернополя, Сум, Кривого Рогу та Каменського. 

Проекти оцінювали: 61 фаховий експерт та члени конкурсної комісії. Всього від експертів отримано 245 фахових висновків на 61 конкурсний проект. 

У вересні було обрано 20 фіналістів конкурсу та 02.11.2018 на фінальному засіданні конкурсної комісії було проведено публічний захист проектів під час якого було обрано 7 проектів-переможців.