Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Виїзна прес-конференція на тему: «Старт Фестивалю стріт-арту «MURAL FEST DNIPRO 2018»

02 листопада об 11-00 за адресою: Набережна Перемоги, 58 (торець будинку зі сторони магазину «Varus») -виїзна прес-конференція на тему: «Старт Фестивалю стріт-арту «MURAL FEST DNIPRO 2018» .

Спікери:

-Юлія Волкова- в.о. директора Департаменту стратегічного розвитку та інфраструктури ДМР;

-Людмила Кирилюк –художниця;

-Роман Совяк -менеджер проектів аутсорсингової компанії «Phouse.pro"»

 

Довідка:

Фестиваль стріт-арту Mural Fest Dnipro 2018 пройде у  рамках стратегії розвитку інфраструктури міста.
Департамент стратегічного розвитку та інфраструктури Дніпровської міської ради вже вдруге проведе фестиваль вуличного мистецтва.
Нагадаємо,результатом Mural Fest Dnipro 2017  стали 10 муралів на фасадах багатоповерхівок, які добре видно з центральних магістралей Дніпра, а також колективне створення малюнку на паркані.
Mural Fest Dnipro 2018 – це принципово новий підхід до реалізації проекту – мурали створюватимуться без залучення бюджетних коштів, виключно спонсорським коштом. Усього буде створено  6 муралів.

Mural Fest Dnipro 2018 – соціально-відповідальний проект. На прохання директора міського дитячого будинку № 1 для дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування художники виконають на паркані біля будівлі дитбудинку яскравий малюнок – сюжети дитячих казок.

Невдовзі буде відкрито благодійний  рахунок. І кожен бажаючий може долучитися до створення муралу, перерахувавши кошти, що підуть на закупівлю матеріалів.  

УВАГА! Від’їзд представників ЗМІ від міської ради (шлагбаум) о 10-15.